Silifke Öğretmenevi Geçici İşçi Alım İlanı Yayınladı

Silifke Öğretmenevi Geçici İşçi Alım İlanı Yayınladı

Silifke Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Aşçılık usta öğreticilik ve MEB onaylı aşçı hijyen belgesine sahip adaylar arasından toplamda 2 adet aşçı alımı yapacak. Geçici ve tam süreli olarak istihdam edilecek adaylar için son başvuru tarihi 25 Ekim.

Silifke Öğretmenevi geçici işçi alımı yapacağını duyurdu. Aşçılık mesleğinde usta öğretici olarak çalışmış, Aşçılık Usta Öğreticilik Belgesine ve MEB onaylı Aşçı Hijyen Belgesine sahip olan adaylar, 25 Ekim 2018 tarihine kadar başvuru yapabilirler. İşte detaylar...

SİLİFKE HİZMET MERKEZİ

SİLİFKE ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ

Genel Şartlar ve Notlar

ÖZEL ŞARTLAR:

Başvuran adaylardan en az 2 yıllık iş deneyimi olması (çalıştığı işyerlerinden alınacak çalışma belgesi) teslim edemeyenler noter kura çekimine katılamayacaklardır..

Aşçılık Usta Öğreticilik Belgesine sahip olmak,

MEB onaylı Aşçı Hijyen Belgesine sahip olmak,

Aşçılık mesleğinde usta öğretici olarak görev yapmış olmak.(resmi olarak belgelemek)

MEB onaylı Etkili İletişim ve Halkla İlişkiler Kurs belgesine sahip olmak.

BELGE TESLİM TARİHİ VE YERİ:

30/10/2018 - 01/11/2018 tarihlerinde adaylar istenen belgeleri elden ya da iadeli taahhütlü posta yoluyla teslim edeceklerdir. Posta yoluyla ( Saray Mah. İnönü Cad. No:48 Silifke MERSİN ) gönderimlerde, teslimatta oluşabilecek gecikmelerden talebi veren Kamu Kurum ve Kuruluşu sorumlu değildir.

KURA TARİHİ VE YERİ:

05/11/2018 Saat:10.00 - Silifke Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünde yapılacaktır.

Not: Kuraya gerek kalmaması durumunda mülakat 05.11.2018 tarihinde saat : 14:00 da Silifke Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünde yapılacaktır.

GENEL ŞARTLAR:

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde herhangi bir İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, öncelik durumu, yabancı dil vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır.

Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.

Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir.

Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir.

Meslek Bilgileri

Meslek

Deneyim (Yıl)

Öğrenme Türü

Aşçı

2

Öğrenim Bilgileri

En Az Öğrenim Seviyesi

İlköğretim

En Fazla Öğrenim Seviyesi

Ortaöğretim (Lise ve Dengi)

Kura Bilgileri

Kura Yeri

Kura Tarihi

Kura Saat Dilimi

05.11.2018 tarihinde saat 10:00 ' da Silifke Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünde yapılacaktır.

05.11.2018

10:00 - 11:00

Çalışma Adresi Bilgisi

Yer :

Çalışma Adresi : Saray Mah. İnönü Cad. No:48 Silifke MERSİN

33940 SİLİFKE

MERSİN / TÜRKİYE

Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :SİLİFKE

Diğer Bilgiler

İşveren Türü

Kamu

Toplam Açık İş Sayısı

1

Çalışma Şekli

Geçici / Tam Süreli

Son Başvuru Tarihi : 25 Ekim 2018

Yayınlanma Tarihi   : 16 Ekim 2018

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.