Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Alacak

Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Alacak

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından Uzman Erbaş alımı kılavuzu yayınlandı.17 Eylül 2018 tarihinde başlayan başvurular 27 Eylül 2018 tarihinde sona erecek.

Başvuru tarihleri içerisinde sözleşmeli er olarak ilk sözleşmesini (3 yıllık) tamamlayan ve müteakip sözleşme süreleri içerisinde bulunan ve 1 Ocak 2018 itibariyle29 yaşını bitirmemiş olanlar başvuru yapabilir.

<br />

Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargâhı ile bağlısı birlik ve kurumlarda istihdam edilmek üzere Topçu, Motorcu, Telsizci, Kurbağa Adam branşlarında uzman erbaş alınacaktır.

<br />

Asgari 1 dakika su üstünde durabilme ve herhangi bir şekilde 25 metre yüzebilme, su üzerinde elleri kullanmadan 2 dakika sabit durabilme, 50 metre kurbağalama yüzebilme, 50 metre yan stilde yüzebilme, 50 metre serbest yüzebilme, 4 metre derinliğe serbest dalarak manken çıkarma ve su altına dalarak en az 20 metre ilerleyebilme şartları çok önemlidir. Ayrıca en az lise mezunu olmak, askeri öğrencilik ile ilişiği kesilmemiş olmak da diğer şartlardandır.

<br />

Başvuru sonuçları, yazılı sınav ile ikinci seçim aşamalarına girecek adayların listesi ve adayların bu sınavlara gelirken yanlarında getirecekleri belgeler www.sahilguvenlik.gov.tr internet adresinden <strong>12 Ekim 2018</strong> tarihinden sonra ilan edilecektir. Sınav tarihleri ve sınav yeri adresleri başvuru sonuçları ile adaylara bilahare ilan edilecektir. 

<br />

Yazılı sınavda başarılı olan adaylar, kendilerinden istenen tüm belgelerle birlikte ön sağlık muayenesi, fiziki kabiliyet ve değerlendirme testleri, uygulamalı mesleki bilgi sınavı, mülakar sınavı, genel değerlendirme ve sıralama gibi aşamalardan geçerler. <br />

<br />

<a href="http://kamuajans.net/images/dosyalarim/SAHIL_GUVENLIK_PERSONEL_ALIMI.pdf"><strong> İLAN</strong></a><br type="_moz" />

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.