Sahil Güvenlik Komutanlığı Teknisyen Büro Personeli, Destek Personeli,  ve Tekniker Başvuru Son Gün!

Sahil Güvenlik Komutanlığı Teknisyen Büro Personeli, Destek Personeli, ve Tekniker Başvuru Son Gün!

Sahil Güvenlik Komutanlığı büro personeli, tekniker, teknisyen ve destek personeli alımı başvuruları ile ilgili detaylar açıklandı. Sahil Güvenlik Komutanlığı 2019 yılı personel ilanına göre; Komutanlığın merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 65 tam zamanlı sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 65 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular 19 Ağustos 2019 tarihinde başlayacak olup, 2 Eylül tarihine kadar devam edecek. Sahil Güvenlik Komutanlığı büro personeli, tekniker, teknisyen ve destek personeli ilanına göre; başvurular E-Devlet üzerinden yapılabilecek.



Başvurular, 19 Ağustos-2 Eylül'de e-Devlet üzerinden yapılacak. Başvuru sonuçları ise Komutanlığın "www.sg.gov.tr" internet sitesinden duyurulacak.

Alım şartları ile diğer detaylara Komutanlığın internet sitesindeki bilgilendirme kılavuzundan ulaşılabilecek.

İstihdam edilecek pozisyonlar arasında büro personeli, tekniker, teknisyen ve destek personeli bulunuyor.



BAŞVURU KOŞULLARI

1 - 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak.

2 - Sahil Güvenlik Komutanlığı 2019 Yılı İkinci Dönem Sözleşmeli Personel Alımları Bilgilendirme Kılavuzu'nda ilan edilen unvanlar için son olarak mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak KPSS'ye girmiş olmak (Başvuruda 2018 yılına ait KPSSP93 ve KPSSP94 puan türü kullanılacaktır.)

3 - Başvuru bitiş tarihi itibarıyla düzeltilmemiş nüfus kaydına göre 18 yaşını tamamlamış (02 Eylül 2001 ve daha önce doğanlar başvurabilir.) 01 Ocak 2019 tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak (01 Ocak 1984 ve daha sonra doğanlar başvurabilir).

4 - Daha önceden sözleşmeli personel statüsünde çalışanlar için, başvuru yapacağı tarih itibariyle sözleşme fesih tarihinin üzerinden en az bir yıl geçmiş olmak.

5 - Sınavlarda başarılı olan adaylar için sevk edilecekleri ilgili hastaneden "Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Sağlık Yeteneği Yönetmeliği"ne göre "Sahil Güvenlik Komutanlığında Sözleşmeli Personel Olur" kararlı sağlık raporu almak ve haklarında yaptırılacak güvenlik tahkikatı sonucu olumlu olmak.

6 - 2019 Yılı İkinci Dönem Sözleşmeli Personel Alımları Bilgilendirme Kılavuzu'nda belirtilen diğer şartları taşımak.

7 - Şehit malul ve muharip gazi eş ve çocuklarının anne, baba veya eşinin şehit gazi olduğunu gösterir belge ile başvurularında almış oldukları merkezi sınav (KPSS) puanına aldığı puanın (belirlenen taban puanı almış olmak şartıyla) %10 fazlası eklenerek hesaplanmış puanları dikkate alınacaktır.

İrtibat ve bilgilendirme telefonu: 0 312 416 45 60 (Hafta İçi:09.00-12.30 ve 13.30-18.00 saatleri arasında)

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.