MSB (Milli Savunma Bakanlığı) Sözleşmeli Personel Sözlü Sınav Sonucu Öğrenme!

MSB (Milli Savunma Bakanlığı) Sözleşmeli Personel Sözlü Sınav Sonucu Öğrenme!

Millî Savunma Bakanlığı (MSB) merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam etmek üzere 523 sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etmiş ve akabinde ön başvuru sürecini tamamlamıştı. Başvuru yapan MSB personel adayları sözlü sınav tarihlerinin açıklanacağı ilanı merakla takip ediyordu. Milli Savunma Bakanlığı beklenen ilanı yayınladı ve MSB personel adayları için sözlü sınavların 17 Nisan - 2 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Akabinde MSB personel alımı sözlü sınav sonuçları duyuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı geçtiğimiz yılın son aylarında sözleşmeli personel alımına yönelik ön başvuruları kabul etmiş ve başvuruların akabinde gözler sözlü sınav tarihlerinin açıklanacağı yeni duyuruya çevrilmişti. MSB personel adaylarının beklediği duyuru ilan edildi. Merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilecek olan personel adaylarının sözlü sınav tarihleri 17 Nisan - 2 Mayıs olarak açıklanmış ve akabinde sözlü sınavlar gerçekleştirilmişti.<br />

<br />

<br />

<a href="https://pertemin.msb.gov.tr/Formlar/memur_duyuru_2018.docx"><strong>Duyuru metnine ulaşmak için tıklayınız...</strong></a>

<br />

<a href="https://pertemin.msb.gov.tr/02Sonuc/sozper_sonuc/Sonuc.aspx"><strong>Başvuru sonucunuzu görmek için tıklayınız...</strong></a>

<br />

<a href="https://pertemin.msb.gov.tr/Formlar/memur_basvuruk%C4%B1lavuz_2018.doc"><strong>Başvuru kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız...</strong></a>

<br />

<a href="https://pertemin.msb.gov.tr/Formlar/memur_tabanpuanlar_2018.xlsx"><strong>Taban puanlarını görmek için tıklayınız...</strong></a>

<br />

<strong><br />

İstihdam konusunda Milli Savunma Bakanlığı son dönemlerde önemli bir misyon üstlendi ve bünyesine kattığı sözleşmeli personellerle hem kurum içi işleyişe hem de iş arayan gençlere istihdam olanağı sağlıyor. Yine Nisan ayı içerisinde 523 sözleşmeli personel alımıyla ilgili duyuruya çıktı ve ilgili tarihleri yayınladı. Başvuruların tamamlanmasının ardından sözlü sınav (mülakat) dönemine geçildi.<br />

</strong> <br />

<strong><br />

MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI</strong> <br />

<br />

1. Millî Savunma Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere ilana çıkılan 523 Sözleşmeli Personel kadrosu için 17 Nisan - 2 Mayıs 2019 tarihlerinde sözlü sınav yapılacaktır. 

<br />

2. Başvurusu kabul edilen adaylardan, alım yapılacak her unvan için kadro sayısının 10 katı kadar aday KPSS P3 puanına göre sıralanarak taban puanlar belirlenmiştir. Son sıradaki adayla eşit puan alan adaylar da sınava çağrılmıştır.

<br />

3. Alım yapılacak unvanlara ait taban puanları görmek için <strong><a href="https://pertemin.msb.gov.tr/Formlar/TabanPuanlar.pdf">tıklayınız</a></strong>.

<br />

4. Adaylar, sorgulama sayfasında belirtilen tarih ve saatte MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/ANKARA adresinde hazır bulunacaklardır. 

<br />

5. Belirtilen tarihte sınav merkezinde bulunmayan adaylar sınav haklarını kaybedeceklerdir.

<br />

6. Adaylar sınava gelirken Başvuru Kılavuzunda belirtilen belgeleri getireceklerdir. <strong><a href="https://pertemin.msb.gov.tr/Formlar/SozlesmeliPersonelTemini.pdf">Başvuru kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız</a></strong>.

<br />

7. İş Güvenliği Uzmanı? belgesi istenilen unvanlara başvuran adayların sınava gelirken belgelerini getirmeleri gerekmektedir.

<br />

8. Adayların sınava gelirken belgelerinin aslı ile birlikte fotokopilerini de getirmeleri gerekmektedir. Ancak getirilen belgelerin asılları teslim edilmeyecek, adayın kendisinde kalacaktır.

<br />

9. Cep telefonu ile sınav merkezine giriş kabul edilmeyecektir. 

<br />

10. Adayların başvuru şartlarını taşımadıkları anlaşıldığında veya evraklarının eksik/yanlış olduğu tespit edildiğinde, temin sürecinin hangi aşamasında olursa olsun işlemleri sonlandırılacaktır.

<br />

11. Mülakata gelmeden önce ilgili açıklamaları ve başvuru kılavuzunu tekrar okuyunuz ve çağrıldığınız tarihi mutlaka bir kez daha kontrol ediniz.

<br />

12. Bu duyuru tebliğ niteliğinde olup adaylara ayrıca posta veya telefon ile sınav tarihi tebliğ edilmeyecektir. 

<br />

13. <a href="https://pertemin.msb.gov.tr/02Sonuc/sozlesmeli_personel_cagri/Sonuc.aspx"><strong>Başvuru sonucunuzu görmek için tıklayınız</strong></a>.

<br />

<strong><br />

KamuAjans</strong>

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.