Fatih Belediyesi 30 Zabıta Memuru Alıyor! Zabıta Memurluğu Alım Şartları Nelerdir?

Fatih Belediyesi 30 Zabıta Memuru Alıyor! Zabıta Memurluğu Alım Şartları Nelerdir?

Fatih Belediyesinin geçtiğimiz günlerde açıkladığı 30 yeni zabıta memuru kadrosu için başvurular başladı. 9 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar sürecek olan müracaatlar Fatih Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğüne yapılacak. KPSS şartının arandığı yeni zabıta memuru alımları için aranan fiziksel şartları ve diğer detayları haber içeriğimizde sizlerle paylaşıyoruz.

İstanbul ili Fatih İlçe Belediyesi 30 yeni zabıta memuru istihdam edeceğini açıkladı. 5 Kasım Pazartesi günü başlayan müracaatlar 9 Kasım Cuma günü mesai bitimine kadar sürecek. Fatih Belediyesi zabıta memurluğu başvuruları ile ilgili gerekli tüm bilgileri haberimizde okuyucularımıza aktarıyoruz.

İstanbul'un en eski ve merkezi  ilçelerinden birisi olan Fatih Belediyesi yeni zabıta memuru kadrosu açtı. İhtiyaç duyulan yeni zabıta memuru sayısı otuz (30). Başvurular Pazartesi günü başladı ve 9 Kasım Cuma günü mesai saatinin bitimiyle sona erecek. Peki Fatih Belediyesi zabıta alımına kimler başvurabilir? Zabıta olabilmek için aranan şartlar nelerdir? Zabıta alımına başvuruda hangi belgeler isteniyor?

İstanbul Fatih Belediyesi Zabıta Memuru alacağını ilan etti. Belediye tarafından açılan kadın-erkek toplam 30 zabıta memurluğu kadrosu için başvurmak isteyen adayların 5 Kasım ile 9 Kasım tarihleri arasında istenilen belgelerle birlikte müracaat etmeleri gerekiyor. 

Başvuruda bulunmak isteyen adayların 2018 KPSS sınavına girmiş olmaları ve KPSSP3 puan türünde en az 70 puan almış olması gerekiyor.Fatih Belediyesi Zabıta Memuru alımına başvuru yapacak olan erkek adaylarda en az 1,67 cm, kadın adaylarda ise en az 1,60 cm boy şartı aranıyor.

Fatih Belediyesi zabıta memuru alımına başvuru yapabilmek için, üniversitelerin Ekonomi, İktisat, İşletme, İşletme-Ekonomi, İstatistik, Uluslararası İşletmecilik, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Pazarlama, Yerel Yönetimler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim Fakültesi Lisans programlarının birinden mezun olmak gerekmektedir. Başvuru yapacak adayların KPSS P3 türünden en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. 

Yine aranan şartlar arasında adayların boyunun 100 cm üzerinde olan kısmı ile kilosu arasında 10 kg’dan fazla fark olmaması gerekiyor. Örneğin 1.80 cm olan kişinin kilosu 90 kg’dan fazla 70 kg’dan az olamaz.

İstanbul Fatih Belediyesi 30 Zabıta Memuru Alım ilanı ile ilgili tüm bilgilere aşağıda bulunan belediyenin ilan metninden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.