Erciyes Üniversitesi (Sözleşmeli) Sağlık Personeli Alım İlanı! Erciyes Üniversitesi Personel Alımı Başvuru Şartlar!

Erciyes Üniversitesi (Sözleşmeli) Sağlık Personeli Alım İlanı! Erciyes Üniversitesi Personel Alımı Başvuru Şartlar!

Kayseri'de bulunan Erciyes Üniversitesi, Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi internet sitesi üzerinden yayınladığı ilanla 46 sözleşmeli sağlık personeli alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Söz konusu Erciyes Ünversitesi sözleşmeli sağlık personeli alım ilanının ardından, başvuru koşulları ve diğer detaylar sağlık personeli adaylarına sunuldu. İşte, Erciyes Üniversitesi 46 sözleşmeli sağlık personeli alımının detayları...

Erciyes Üniversitesi Hastanesinde istihdam edilmek üzere 46 sağlık personeli alımı gerçekleştirilecek. Hemşire ve sağlık teknikeri olarak yapılacak olan Erciyes Üniversitesi sağlık personeli alımı için adayların başvuru süreci 22 Nisan'da başladı ve 15 gün süresi var. Sözleşmeli sağlık personeli ile ilgili başvuru şartlarını, başvuru şeklini ve istenilen belgeleri haber içeriğimizde sizlerle paylaşıyoruz.

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü 22 Nisan tarihinde bir ilan duyurdu ve 46 sözleşmeli sağlık personeli istihdamı yapacağını açıkladı. 22 Nisan 2019 tarihinde başlayan sözleşmeli sağlık personeli başvuruları 15 gün sonra son bulacak. Erciyes Üniversitesi sözleşmeli sağlık personeli alımı kapsamında hemşire ve sağlık teknikeri istihdamı yapılacak. Başvuru şartları, başvuru şekli ve diğer detayları haber detayımızda sizlere sunuyoruz.
Üniversites rektörlüğünden yapılan duyuru ve ilan şu şekilde...

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28/06/2007 Tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan Ek 2. Maddesinin (b) bendine göre 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde istihdam edilmek üzere giderleri özel bütçeden karşılamak üzere; 40 (kırk) Hemşire, 3 (üç) Sağlık Teknikeri, Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesinde istihdam edilmek üzere giderleri Diş Hekimliği Döner Sermaye gelirlerinden karşılanmak üzere 2 (iki) Hemşire ve 1 (bir) Sağlık Teknikeri olmak üzere toplam 46 (kırkaltı) sözleşmeli personel alınacaktır.









1 - Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır:

a) Türk Vatandaşı olmak,

b) Bu Kanunun 40 ncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak,

c) Bu Kanunun 41 nci maddesindeki öğrenim şartlarını taşımak,

d) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

e) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama

veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

f) Erkek adayların askerlik hizmetini yapmış olmak veya muaf olmak veya tecilli olmak.

g) 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

h) Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak. (Asil ve yedek olarak Üniversitemiz kadrolarına yerleştirilen adaylara yapılacaktır)

2 - Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak

3 - 2018 KPSS (B) grubu sınavlardan Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için 2018 - KPSSP93 puanı esas alınacaktır.

4 - 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve bağlı mevzuatta tanımlanmış olan çok tehlikeli işyerinde çalışmaya mani hali olmamak.

5 - 7/24 Kesintisiz hizmet sunumu gereği nöbet usulü planlanan çalışma planları dâhilinde gece nöbeti ve gece vardiyasında çalışmaya mani hali bulunmamak.

6 - 5917 sayılı Kanunun 47. maddesinin 5. fıkrası a (2) bendi gereğince 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

7 - Belirtilen unvanlarda istihdam edilecek kişiler ameliyathane, yoğun bakım ve diğer birimlerde/ünitelerde vardiyalı olarak çalıştırılacaktır.


BAŞVURU SEKLİ VE YERİ:

1 - Müracaatlar ilanın resmi gazetede yayımlandığı günü izleyen ilk iş gününden itibaren 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığından temin edecekleri başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen başvuru yapılacaktır.

2 - Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.


BAŞVURULARIN DEGERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI:

KPSS (B) gurubu puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 7 (yedi) iş günü içerisinde http://hastaneler.erciyes.edu.tr/ ve http://dent.erciyes.edu.tr/ adreslerinden ilan edilecektir. Kadronun 1 (bir) katı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Asil ve Yedek olarak yerleştirilen adaylara güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılacaktır.

Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu olanların ataması yapılacak olup, güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması olumlu olmayanların atamaları yapılmayacaktır.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.


İSTENİLEN BELGELER:

1 - Öğrenim Belgesi aslı ve fotokopisi

2 - LİSANS mezunları için 2018 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi ÖNLİSANS mezunları için 2018 KPSS (B) grubu sınav sonucu ( barkotlu internet çıktısı)

3 - Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi

4 - Erkek adaylar için askerlik durum belgesi aslı ve fotokopisi

5 - Fotoğraf (1) adet

6 - İş talep formu

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.