Yeni Polise Zorunluluk Geliyor

Yeni Polise Zorunluluk Geliyor

Ak Parti tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'ne sunulan yeni kanun teklifi içerisinde yeni polis olacak memurların Pol-San'a üyeliği hakkında düzenlemelerde yer alıyor.

Yeni kanun teklifi içerisinde yeni polis olan memurların Pol-San'a üyeliği hakkında düzenleme de yer alıyor. Kanun teklifinin içeriğine ilişkin AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş "Pol-san biliyorsunuz emniyet memurlarının sandığı, yeni gelen memurların da buraya katılımını zorunlu hale getirilmesini teklif ediyoruz" ifadelerini kullandı.


İLGİLİ MADDE ŞÖYLE;

MADDE 2- Madde ile, kamu düzeni ve güvenliğinden sorumlu Emniyet Genel Müdürlüğü mensuplarına sosyal ve ekonomik yardımlar sağlamak üzere kurulan Polis Bakım ve Yardım Sandığının daha güçlü bir mali yapıya kavuşturularak ortaklarına yaptığı yardımların arttırılması amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolarında görevli tüm memurların Sandığa ortak olmaları sağlanmaktadır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.