Süleyman Soylu'dan Bekçi Alımı Açıklaması

Süleyman Soylu'dan Bekçi Alımı Açıklaması

Kamuajans.com – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bekçi alımları konusunda açıklamalarda bulundu. Soylu ''Şu anda 26 bin civarında bekçimiz var. Yeni alımlarla 28 bin 500 olacak''

"Şu anda 26 bin civarında bekçimiz var. Yeni alımlarla 28 bin 500 olacak. İstanbul'da ek kontenjan meselesini sosyal medyadan da söylüyorlar ben AK Parti İstanbul Teşkilatı'nda ani bir soru geldi. Ben hakikaten İstanbul kontenjanını bin 500 biliyordum. O rakam bin kişiymiş. İşte orada bin 500 denildi de neden bin ataması yapıldı. O rakam bin 500 ve diğerleri yedek.

Yedeklerin atanması durumu

Öyle bir kuralımız yok. Yedekler eğer asillerde herhangi bir sağlık sebebi veya herhangi bir nedenden dolayı gelemezse onun yerine getirilmesidir. Yedeklerin yeniden alınması böyle bir kadromuzda yok zaten. Toplam kadro sayımız 28 bin 500'ünü doldurduk. Geride bin 500 kadromuz var elimizde. Sayın Cumhurbaşkanımız hükümetimiz böyle bir kadro açma durumu olursa 5-10 bin daha alıp 40 rakamını tamamlarsak olur gibi geliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.