Soylu'dan Polis Alımı Açıklaması

Soylu'dan Polis Alımı Açıklaması

Kamuajans.com - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eylül ayında bir 10 bin polis daha alınacağını, Jandarma asayiş için 25 bin alımının olduğunu alınacak Bekçi sayısının da belirtildiğini söyledi.

Kamuajans.com - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ''Sezon başı emniyet müdürleri ve jandarma komutanları ile yapmış olduğumuz konuşmalarda hedefi verdik. Ama bazı vilayetlerimiz var, yüzde 48-49 var. Burada, Tekirdağ'da da polis eksikliği olduğunu biliyorum. Hem bir taraftan bekçi göndereceğiz, geceleri emniyete alacağız. Hem de 13 bin polis vereceğiz. Söz verdim, bunun 3 binini trafiğe vereceğiz bunun 10 binini de Trakya bölgesine de biraz cömert davranacağız. Onlar bugüne kadar sabrettiler, ama şimdi zamanıdır. Bir 10 bin polis alımına daha çıktık, oradan da göndereceğiz, Eylül ayında bir 10 bin polis daha alacağız. Oradan da göndereceğiz. Jandarma asayiş için 25 bin alımımız var. Bekçi alımımızda da ne kadar alacağımızı belirtmiştik. Olayların aydınlatılma oranlarında ise yüzde12 artış var. Burada özellikle ilçe jandarma komutanlarımıza, ilçe emniyet müdürlerimize söylüyorum. Benim için önemli olan rakam, mala karşı suçların düşmesi, aydınlatılan olayların oranlarının artması. Bunu yaptığımız zamandan itibaren vatandaşımızın, hem sizlere, hem de devlete olan güveni artacaktır. Kafasını yastığa vurduğu zaman arkadaş, polisim, jandarmam, bekçim yanı başımda diyecek ve bu konuda rahat bir uyku çekebilecek. Bizim yapmamız gereken bu." dedi.<br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">Kamuajans.com</a> - özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.