Polise 3600 Ek Gösterge Meclis Komisyonunda

Polise 3600 Ek Gösterge Meclis Komisyonunda

KamuAjans.Com-İzmir Milletvekili Murat Bakan tarafından; emniyet hizmetleri sınıfı personelinin ek göstergelerinin personelin öğrenim durumu da dikkate alınarak artırılması amacıyla TBMM’ye sunulan Kanun Teklifi görüşülmesi amacıyla 20 Mart 2017 günü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonuna gelmiştir.

İzmir Milletvekili Murat Bakan; “657 Sayılı Kanunun eki (I) sayılı Ek Gösterge Cetvelinin “VII Emniyet Hizmetleri Sınıflında değişiklik yapılarak, Emniyet teşkilatında görevli memurların ek göstergelerinin, öğrenim durumuna göre ve eşitlik unsuru dikkate alınarak yeniden düzenlenmesi amaçlanmıştır. Derece ve kademe, aylıklarının hesaplanmasına ve emekliliğe esas teşkil edecek I Sayılı Cetvelde düzenleme yapılmıştır.” gerekçelerini sunmak suretiyle TBMM’ye sunmuş olduğu Kanun Teklifi görüşülmesi amacıyla 20 Mart 2017 günü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonuna gelmiştir.



memurahval 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.