PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınavı Ne Zaman?

PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınavı Ne Zaman?

Kamuajans.com - PMYO ve POMEM Eğitim Sonu Sınavı ile ilgili duyuru Polis Akademisi tarafından yayınlandı. Buna göre sınav 08 Ağustos 2017 tarihinde PMYO Mezunlarına saat:09.30’da, POMEM Mezunlarına saat: 10.00’da yapılacaktır.

Polis Meslek Yüksekokullarından ve Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinden değişik sebeplerle işlemleri tamamlanan öğrencilerden (disiplin, sağlık, ders ve sınav işlemleri, mahkeme kararıyla dönen vb.) eğitim sonu sınavına girmesi gereken adaylar ile eğitim sonu sınavına girerek başarısız olan adaylardan dava açarak haklarında yürütmeyi durdurma kararı verilen adayların sınavları; 03 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolarına polis memuru ve komiser yardımcısı rütbelerine aday memur olarak atanacaklara uygulanacak sınav yönetmeliği” hükümleri gereği Polis Akademisi Başkanlığı Gölbaşı Kampüsünde 08 Ağustos 2017 tarihinde PMYO Mezunlarına saat:09.30’da, POMEM Mezunlarına saat: 10.00’da yapılacaktır. 

Söz konusu sınava, okul müdürlüklerince kendilerine eğitim sonu sınavına gireceği bildirilen adaylar belirtilen günde ve yerde katılacaklardır.

Anılan yönetmeliğin 6’ncı maddesi gereği ilan olunur. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.