Misyon Koruma Tercih Sonuçlarına Dair Tebliğ Ne Zaman Yayınlanır?

Misyon Koruma Tercih Sonuçlarına Dair Tebliğ Ne Zaman Yayınlanır?

Kamuajans.com - 21 Nisan 2017 tarihli 30045 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Dış Temsilciliklerin Korunmasında Geçici Süreli Görevlendirilecek Emniyet Genel Müdürlüğü Personeli Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile ''Son iki performans değerlendirmesinden iyi veya çok iyi performans puanı almış olmak. PBS kayıtlarında son dört performans atışında ayrı ayrı 80 ve üzeri puan almış olmak.'' (e) ve (m) bentleri değiştirilmişti.

Kamuajans.com - Yazılı ve mülakat sınavları, İçişleri Bakanının uygun göreceği Genel Müdür Yardımcısı başkanlığında, İçişleri Bakanının belirleyeceği iki daire başkanı ve Dışişleri Bakanlığınca belirlenecek iki üyenin katılımı ile oluşan sınav komisyon veya komisyonları tarafından yapılan 450'si polis memuru, 250'si amir olmak üzere 700 kadro için yapılan misyon koruma sınav sonuçları 10 Ocak 2018 tarihinde, tercih sonuçları ise 25 Mayıs 2018 tarihinde açıklandı ve 700 personelin görev yerleri belli oldu.

<br />

Konuya ilişkin tebliğin gelecek hafta içinde kazanan tüm personele yapılması bekleniyor.<br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">Kamuajans.com</a> - özel haber

<br />

<br />

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.