Görev Köpeği ve İdarecisi Sınav Talimatı

Görev Köpeği ve İdarecisi Sınav Talimatı

Kamuajans.com - 8 Aralık 2017 tarihinde başlayacak olan Görev Köpeği ve İdarecisi Sınav Talimatı Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından yayınlandı.

ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİNDE KULLANILACAK GÖREV KÖPEĞİ VE İDARECİSİ SINAV TALİMATI

<br />

1. Sınav Takvimi:

<br />

22 Kasım 2017 :Başvurular için son tarihtir. 22 Kasım 2017 saat 17.00’den sonra il emniyet müdürlüğünce müracaat kabul edilmeyecektir.

<br />

27 Kasım 2017 :Merkezi Sınav Komisyonun görev alacağı tarih başlangıcıdır. Bu komisyonun görevi sınav işlemlerinin bitimine kadar devam edecektir.

<br />

23-26 Kasım 2017 :İl emniyet müdürlüğünce alınan müracaatların resmi yazı ve dijital olarak Özel Güvenlik Daire Başkanlığına gönderileceği tarih aralığıdır.

<br />

27-29 Kasım 2017 :Sınava girecek adayların, Sınav Yerleştirme Komisyonu tarafından yerleştirme işlemlerinin yapılarak, ilan edileceği tarih aralığıdır.

<br />

30 Kasım-05 Aralık 2017: İl emniyet müdürlüklerine gönderilen kesin listelere göre adaylara, sınav giriş belgelerinin düzenlenerek teslim edileceği tarih aralığıdır.

<br />

8 Aralık 2017 :Sınav Değerlendirme Komisyonunun görev alacağı tarih başlangıcıdır. Sınav sonuçları tüm değerlendirmeler bittikten sonra açıklanacaktır.

<br />

<strong>2. Başvuru İşlemleri:</strong>

<br />

2.1. İçişleri Bakanlığının 28/09/2015 tarih ve 2015/23 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerinde Görev Hayvanlarının Kullanımı Genelge’si ve bu talimat hükümleri çerçevesinde başvuru şartlarını yerine getiren adaylar, ikamet ettikleri il valiliklerine (il emniyet müdürlüğü özel güvenlik şube müdürlüklerine) müracaat edeceklerdir.

<br />

2.2. Sınava katılacak görev köpeği ve idarecisi için katıldığı her bir branştan 1000 TL sınav ücreti alınacaktır. Bu ücretler, adaylar tarafından halk bankası şubelerine sınav adı ve kimlik bilgileri belirtilerek yatırılacaktır. Adaylar, sınav giriş ücreti yatırıldığına dair almış olduğu dekontu müracaat ettikleri il emniyet müdürlüğü özel güvenlik şube müdürlüklerine teslim edeceklerdir.

<br />

2.3. Sınav başvurusu yapan görev köpeği ve idarecisine ait bilgileri il özel güvenlik şube müdürlüğü, Genelge ekinde yer alan (Ek-1) formları doldurarak Özel Güvenlik Daire Başkanlığına gönderilecektir. Ayrıca bu bilgiler [email protected] e-mail adresine excel formatında da gönderilecektir.

<br />

2.4. Özel Güvenlik Daire Başkanlığı Sınav Yerleştirme Komisyonu tarafından adayların sınav yerleştirme işlemi yapıldıktan sonra il özel güvenlik şube müdürlüklerince Genelge ekinde yer alan (Ek-4) sınav giriş belgesi düzenlenerek adaylara teslim edilecektir.

<br />

2.5. Adaylar yanlarında görev köpeğinin veterinerlik fakültesinden alınmış ve derecelendirilmiş kalça röntgen filmini ile sağlık karnesini getirecektir. (90 derece altı kalça filmleri kabul edilmeyecek, sınava alınmayacaktır.

<br />

2.6. Başvuru dosyaları illerde muhafaza edilecek, bu talimatta istenilenler dışında Daire Başkanlığına müracaatla ilgili herhangi bir evrak gönderilmeyecektir.

<br />

2.7. Köpeğin son 6 ay içerisinde çekilmiş ve derecelendirilmiş röntgen filmi geçerlidir.

<br />

2.8. 1 yaşında olan köpeklerin 9 aylıktan önceki çekilmiş olan röntgen filmleri geçerli değildir. <br />

<br />

<a href="http://www.ozelguvenlik.pol.tr/Duyurular/SiteAssets/Sayfalar/8-ARALIK-2017-TAR%C4%B0H%C4%B0NDE-BA%C5%9ELAYACAK-OLAN-G%C3%96REV-K%C3%96PE%C4%9E%C4%B0-VE-%C4%B0DAREC%C4%B0S%C4%B0-SINAV-TAL%C4%B0MATI/GorevKopegiveIdarecisiSinavTalimati.pdf"><strong>DEVAMI</strong></a>

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.