Emniyet ve Askerde Hala Fetöcüler Var Mı ?

Emniyet ve Askerde Hala Fetöcüler Var Mı ?

Kamuajans.Com-Cumhurbaşkanı Erdoğan Emniyet ve Askerde Hala Fetöcülerin var olduğunu açıkladı.AK PARTİLİ bazı vekillerle kahvaltıda bir araya gelen Erdoğan hala emniyet ve askerde FETÖ'cü olduğunu söyledi. Erdoğan vekillere de "ByLock'cu FETÖ'cüleri partiden de temizleyin. ByLock'cu varsa gitsin" dediği belirtildi.

Kaptan Ahmet Erdoğan Uluslararası Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Külliyesi'nin acılısında duygusal anlar yaşadı:


GENÇLER EN İYİ OLMALISINIZ GENÇLERE

nasihatlerde bulunan Erdoğan, "Kendinizi her alanda cok iyi yetiştirmeniz lazım. Gençler, dini ilimler mi tahsil ediyorsunuz en iyisi olmalısınız. Fen ve matematik ile mi meşgulsünüz en iyisi olmaya çalışmalısınız. Kültüre sanata mı yoneldiniz, zirveyi hedeflemelisiniz. Eğer idealiniz yoksa mücadele gücünüz de olmaz. İnsan öyle bir varlıktır ki azmettiği zaman başaramayacağı is yoktur." diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın, kahvaltıda bir araya geldiği milletvekillerine çarpıcı mesajlar verdi. Askeri okulların kapatılma kararının ardından eski Genelkurmay Başkanı İlker Basbuğ'un kendisine gelerek, "Askeri okulları kapatmayalım" dediğini belirten Erdoğan'ın, "Neyini kapatmayacaksın pasa.

Bu yetişenler nereden yetişiyor. Bunları biçmezsen bizden sonra gelenlerin de basına bela olurlar. Mesela Genelkurmay Başkanımız Hulusi Pasa, düz lise mezunu. Girsinler Milli Savunma Üniversitesi'ne oradan mezun olsunlar" değerlendirmesinde bulunduğu öğrenildi.

FETÖ ile mücadelede, mağdur edebiyatına prim verilmemesini İsteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, yapının tümüyle temizlenmesi için kararlı durusun devam etmesi gerektiğine dikkat çektiği bildirildi.

By Lock programının çözülmesiyle FETÖ'cülerln tespitinde de önemli mesafeler alındığına İşaret eden Erdoğan'ın, yakınlarında By Lock çıkan partililerin yakınmaması gerektiğine dikkat çekerek, "By Lock'cu FETÖ'cüleri partiden de temizleyin. By Lock'cu varsa gitsin" dediği belirtildi, 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.