8 Bin Bekçi Alımı Açıklaması

8 Bin Bekçi Alımı Açıklaması

Bekçi olmayı isteyen binlerce genç için beklenen açıklama geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 8 bin bekçi alacaklarına işaret etti ve önemli açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Hayrat'a da bekçiyi vereceğiz inşallah. Tayyip Erdoğan diyor ki 'Benim vatandaşım uyurken kulağında bekçinin düdüğünü duyacak, rahat uyuyacak. Ankara'da hırsızlık günde 31 kişiden 10 kişiye düştü. İstanbul'da 78'den 57'ye düştü. Şimdi dün başladılar, yeminleri bitti, 10 bin 200 bekçi başlayacak. Mart başında 8 bin bekçi daha alacağız. Şimdi polis de alıyoruz. Hiç merak etmeyin, FETÖ'nün Türkiye'ye getirmek istediği durumdan Türkiye'yi alimallah sizin iradenizle desteğinizle çıkarttık, çıkarmaya da devam edeceğiz. Önümüzde o 4,5 yılda daha güçlü adımlar atabilmemizi temin edebilmek için sizin desteğinize ihtiyacımız var." dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.