5 Bin Korucu Alınacak

5 Bin Korucu Alınacak

Kamuajans.com - Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu toplantısı devam ederken, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Kamuajans.com - Başbakan Yardımcısı ve hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş, 10 bin özel harekat polisi ve 5 bin güvelik korucusu alınacağını söyledi.


- "10 bin özel harekat polisi ve 5 bin güvelik korucusu alınacak"

Bu çerçevede 10 bin özel harekat polisi ve 5 bin güvelik korucusunun alınması yönündeki adımların da atılacağını bildiren Kurtulmuş, "Türkiye, teröre pabuç bırakmayacak, bu mücadelesini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir. Bunu yaparken, sadece sahada mücadele şeklinde değil, terörü yenecek stratejilerin her alanda, siyasi ekonomik, sosyal, toplumsal, bütün stratejilerin de uygulanması üzerinde durulmuştur. Örneğin, DEAŞ ile ilgili hem teröre karşı mücadele verirken aynı zamanda, DEAŞ'ın teolojisinin Türkiye topraklarında yandaş bulmasını önlemek için buradaki bizim milletimizin sahih İslam geleneğinin yeniden genç nesillere en güzel sunumunu sağlayacak tedbirlerin alınması da güvenlik stratejimizin parçalarından birisi olarak görülmelidir." dedi. 

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.