4 Bin Polis Görevine İade Edilecek

4 Bin Polis Görevine İade Edilecek

KamuAjans.Com-Açıktaki polislerin binlercesi geri dönüyor! Gazeteci yazar Süleyman Özışık, açığa alınan ve ihraç edilmeyen 9 bin polisten büyük bölümünün göreve iade edileceğini söyledi. Özışık, listenin bizzat FETÖ tarafından manipüle edildiğini söyledi.

Açıktaki polislerin binlercesi geri dönüyor! Gazeteci yazar Süleyman Özışık, açığa alınan ve ihraç edilmeyen 9 bin polisten büyük bölümünün göreve iade edileceğini söyledi. Özışık, listenin bizzat FETÖ tarafından manipüle edildiğini söyledi.

Süleyman Özışık, açığa alınan ve ihraç edilmeyen 9 bin polisten 3 ya da 4 binin geri döneceğini iddia etti. FETÖ'nün mahrem imamlarının, listelere bizzat masum polisleri de eklediğini ifade eden Özışık, dedikodular üzerinden insanların harcandığını ve bunlarında ciddi bir FETÖ mağduriyeti oluşturduğunu söyledi.


Süleyman Özışık, Habertürk'te son FETÖ operasyonlarını değerlendirdi. Üst kademedeki bazı bürokratların kişisel hesaplaşmalar için FETÖ'yü kullandığını ve insan harcadıklarını söyleyen Özışık, bu kesimin ciddi bir FETÖ mağduriyeti oluşturduğunu ve dikkatli olunması gerektiğini kaydetti. Özışık, son olarak 9 bin polisin açığa alındığını hatırlatarak bu isimlerden 3-4 bininin geri döneceğini söyledi. İşte Özışık'ın o sözleri:

"Biliyorsunuz İçişleri Bakanlığı'nda son olarak 9 bin polis açığa alınmıştı. Kuvvetli bir ihtimalle bu polislerden 3-4 binin geriye dönecek. Bunu da teyit ettirdim. Bu bahsedilen FETÖ'nün mahrem imamları denilen kişilerin, bu listelere bazı masum polisleri de eklediklerini gösteriyor. Bu listeyi tartışmalı hale getiriyor.

"İFTİRALAR ÜZERİNDEN FETÖ MAĞDURİYETİ YARATILIYOR"

Devletin belli kademelerinde olup, kişisel hesaplaşmalar için çevresindekileri harcayan, sadece dedikodu üzerinden birilerini harcayan ve ciddi bir FETÖ mağduriyeti oluşturan bir kesim var. Bundan eminim. Bunu aylardır söylüyorum, söylemeye de devam ediyorum. Yakında bunlar düzelecek.

EMNİYET İSTİHBARATTAKİ FETÖ YAPILANMASI

Bu ülkenin emniyet istihbaratında ciddi sorunlar vardı. Süleyman Soylu, İçişleri Bakanlığı görevine getirilmesiyle tarumar edildi bunlar. Bazı dosyalar üç dört ay hiçbir işlem yapılmadan bekletiliyordu. Emniyet istihbaratın içerisindeki haberleşmenin başına bizzat FETÖ'cü bir şahıs getirilmişti.

habertürk 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.