2500 Kadın Polis Alımı Açıklaması

2500 Kadın Polis Alımı Açıklaması

Emniyet Genel Müdürlüğü, kadın polis alımı ile ilgili açıklama yaptı. 24'ncü Dönem Polis Meslek Eğitimi İçin 2 Bin 500 Kadın Polis Memuru Adayı alımı yapılacak.

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Makamının talimatlarıyla, Polis Merkezi Amirliklerine müracaat için gelen vatandaşlarımızla en üst düzeyde iletişim kurulması ile taleplerin etkin ve hızlı bir şekilde alınması amacıyla vatandaşların güler yüzle güven verici ve beklentilere odaklanan bir şekilde karşılanarak hem Polis Merkezi Amirliklerindeki hem de Polis Merkezi Amirlikleri dışındaki iş ve işlemler ile ilgili bilgilendirme ve yönlendirmenin yapılabilmesi için 81 il 700 Polis Merkezi Amirliğinde "Polis Merkezi Amirliği Etik Davranış İlkeleri" doğrultusunda "Güven Masası" uygulaması hayata geçirilmiştir.

Bu kapsamda, başta Polis Merkezi Amirliklerimizde olmak üzere, benzer kapsamda diğer birimlerimizin iş ve işlemlerine katkı sağlamak amacıyla lisans mezunu 2 bin 500 kadın polis memuru adayı alınacaktır. Ön başvuru tarihleri ve sınava ilişkin esaslar Polis Akademisi Başkanlığına ait www.pa.edu.tr adresinden ilan edilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.