19. Dönem POMEM Mülakat Tarihleri

19. Dönem POMEM Mülakat Tarihleri

Kamuajans.com - Özel Harekat Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 19.Dönem POMEM Mülakat Sinavi Hakkında duyuru Polis Akademisi tarafından yapıldı. Buna göre Özel Harekat Birimlerinde İstihdam Edilmek Üzere 19.Dönem POMEM Mülakat Sınavı 27 Şubat 2017 tarihinde başlayacaktır.

Kamuajans.com - Polis Akademisi'nden yapılan açıklamada, ''Özel harekat birimlerinde istihdam edilmek üzere 19.Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında şahsen başvuruları kabul edilip, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı aşamasında başarılı olarak  Mülakat Sınavı aşamasına girmeye hak kazanan adaylar sınava nerede ve hangi tarihte katılacaklarını T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile 25 Şubat 2017 tarihinde www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.  

Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir.'' denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.