İkramiye ve Mülakat Sonuçları Açıklaması

İkramiye ve Mülakat Sonuçları Açıklaması

Kamuajans.com -Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu, 30 yıldan fazla çalışan memurları ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca SGK denetmen yardımcılığı mülakat sonuçlarına ilişkin de açıklama yaptı.

Kamuajans.com - 30 yıldan fazla çalışan memurların hak ettikleri ikramiyelerin 7.500 liralık tutarları Mart 2017 ayı içerisinde ödenmişti. 7.500 TL. üzerindeki tutarları ise 2018 yılı Mart ayı içerisinde ödeneceği belirtilmiş ama hala bir ödeme yapmılmamıştı.<br />

<br />

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu'na yöneltilen ''2018 Mart ayı ödemeler ne zaman yapılacak?'' şeklindeki soru üzerine Bakan Sarıeroğlu, ödemelerin Mart ayı içerisinde yapılacağını söyledi.

<br />

''SGK Denetmen yardımcılığı mülakat sonuçlarını adaylar yaklaşık 5 aydır bekliyor sonuçlar ne zaman açıklanacak? 2018 personel alım planlaması netleşti mi?'' şeklindeki soruya ise Bakan Sarıeroğlu'nun yanıtı ''Denetmen Yardımcılığı mülakat sonuçlarını çok kısa süre içinde açıklayacağız. 2018 yılında alınacak personeller ile ilgili kurumlar çalışıyor. SGK, İŞKUR gibi kurumlarımıza personel alımı için peyder pey açıklama yapacağız.'' şeklinde oldu.<br />

<a href="http://kamuajans.com"><br />

KamuAjans.com</a> - özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.