Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT); Çözüm Yoksa Oy Da Yok!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT); Çözüm Yoksa Oy Da Yok!

Yıllardır kaybolan haklarını elde etmek için mücadele eden emeklilikte yaşa takılanlar grubu hükumetin ve yetkililerin kendilerine duyarsız kalmalarına tepki göstermeye devam ediyor. ÇSGB Bakanları değişse de değişmeyen tek durum Emeklilikte Yaşa Takılanların (EYT) durumları ile ilgili olumlu bir gelişme olmaması. EYT'liler de seslerini çeşitli yollarla duyurmaya çalışıyor. Sosyal Medya'dan özellikle Ak Parti ve MHP'ye çağrıda bulunan mağdurlar, Çözüm yoksa oy da yok diye haykırıyorlar.

Sosyal Medyada yer alan EYT'lilerin iktidara seslenişi;

ÇÖZÜM YOKSA - OY'da YOK

Sevgili EYT mağdurları bu sorunun çözümünde iş öncelikli olarak bizlere düşüyor. Her türlü sosyal medya ortamında, siyasi ortamlarda, okuduğumuz gazetelerin yorum bölümlerinde, twitter taglarında vs. vs. Kısacası yaşamın içindeki her alanda bu mağduriyetimizi dile getirip insanların ve özellikle de siyasilerin bu konuya dikkat etmelerini sağlamalıyız.

EYT mağdurları arasında özellikle AKP+MHP ye oy veren arkadaşlar. Ki ben de bu gruba dahilim bizlere daha çok iş düşüyor. Çünkü diğer görüşteki EYT mağdurları bugüne kadar zaten bu partilere oy vermiyordu muhtemelen yine vermeyecek. Yani bu durum da AKP+MHP için kaybedecek birşey yok. Ama bizler bugüne kadar bu partilere oy verenler AKP+MHP ye OY VERMEYİ KESERSEK çanta da keklik olarak gördüğü oyları kaybedecek ki bu durum kafa kafaya giden bir seçimde seçimi kaybetmesine neden olacaktır. Bizlerin en büyük silahımız oylarımız ve oy silahını kullanarak İktidardan 8 Eylül 1999 da çıkarılan yasanın geriye dönük işletilmesiyle gaspedilen hakımızı almamızın yolunu açacaktır. Ben bunca yıl bu iki partiye oy vermiş bir insan olarak yemin ettim ve kendimi bağladım. Eğer çözüm yoksa ALLAH ve KUR'AN üzerine yeminim var oy vermeyeceğim.

Sizlerin de aynı şekil de yemin ile kendinizi bağlamanızı istiyorum ki ciddiyetimizi anlasınlar. Ayrıca bu yeminlerinizi her türlü arkadaş, sohbet, siyasi ve sanal ortamlarda gündeme getirerek konuya herkesin dikkatinizi çekmenizi isterim. Ancak bu şekilde birşey yaptırabiliriz. Çünkü ben kendimden biliyorum sandık başına gidince çeşitli sebeplerden ( bizimkiler kazansın, onlar bizim incımıza sövüyor onlar kazanmasın, şöyle deyip bizi aşağıladılar vs. ) sandık başına varınca yine kerhen de olsa bunlara oy vermeyi kesmeliyiz. BİZ BUNLARA OY VERİRKEN AMAN VATANIN MİLLETİN GELECEĞİ DİYEREK VERİYORUZ ama artık yeter. VATANIN MİLLETİN GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORLARSA BİZLERİN VAR OLAN HAKKIMIZI VERSİNLER ÖNCE...

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.