Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Ne Kadar? Ziraat Bankası Kredi Kartı Borcu Ödeme Kredisi Ne Kadar?

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Ne Kadar? Ziraat Bankası Kredi Kartı Borcu Ödeme Kredisi Ne Kadar?

Ziraat Kredi – Kredi kartının iptali iki gün sonra Kredi Kayıt Bürosu kayıtlarına düşecek. İlgili bankanın müşterinin kredi kartlarının iptalini gerçekleştirdiği takip edilecek. Erdoğan, anlaşmalı bankalardan aylık maaşlarına uygun kredi çekip kredi kartı borçlarlarını ödeyebileceklerini söylemişti. Bugün Vakıfbank'tan kredi kartı borcu yapılandırması açıklaması geldi.

Kredi kartı borcu olanlar için 'ihtiyaç kredisi' verilecek. Bu kredinin faizleri özel olacak. Bankadar yapılan açıklamada "Birleştiren İhtiyaç Kredisi; kredi kartlarına uygulanan aylık faiz oranlarından çok daha uygun şartlar ile 24 aya kadar aylık %1,10 ve 60 aya kadar aylık %1,20 faiz oranlarıyla müşterilerimize sunulmaktadır" denildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklama ile kredi kartı borcu olan ve ödemeleri ile ilgili sıkıntı yaşayan vatandaşlara yönelik önemli bir adım attı ve kolaylık sağlayan bir gelişmeyi duyurdu. Buna göre kredi borcu bulunan vatandaşların borçlarını Ziraat Bankası ödeyecek, vatandaşın kredi borcu Ziraat Bankası tarafından yapılandırılacak. Bir kaç hafta önce de profesyonel futbol takımlarının borçlarının yapılandırılması için de Ziraat Bankası üzerinden bir çalışma yapılacağı duyurulmuştu.

Kredi kartı borçlarıyla ilgili Ziraat Bankası'ndan son dakika açıklama geldi. Ziraat Bankası'nın açıklamasına göre 24 aya kadar aylık %1,10 ve 60 aya kadar aylık %1,20 faiz oranları uygulanacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ziraat Bankası kredi kartı borçluları için vatandaşa kredi vereceğini açıklamasının ardından gözler Ziraat Bankası'na çevrilmişti. Banka'dan beklenen açıklama geldi.

Kimler alabilecek?

Konu ile ilgili Ziraat Bankası'dan gelen açıklamaya göre 'özel faizli' ihtiyaç kredisini diğer bankalara borcu olanlar da alabilecek. Açıklamada verilen bilgiler şöyle:

"Ziraat Bankası, kredi kartı borçlarını ödemekte zorlanan müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yeni bir uygulama başlatmıştır. Uygulama, Ziraat Bankası’na kredi kartı borcu bulunan müşterilerin yanı sıra diğer bankalara kredi kartı borcu bulunan ve ödeme güçlüğü çeken vatandaşlarımızı da kapsayacaktır.

Uygun koşullarla borçlarınızı birleştirin

Birleştiren İhtiyaç Kredisi ile bireysel müşterilerimize Bankamızdaki ve diğer bankalardaki kredi kartı borçlarını; gelirlerine uygun ödeme planı altında, uygun koşullarda birleştirme imkânı sunulmaktadır. Söz konusu ürün ile gerek Ziraat Bankası müşterilerinin, gerekse diğer banka müşterilerinin borçluluk düzeylerinin dengelenmesi, finansal yapılarının daha sağlıklı ve yönetilebilir hale getirilmesi amaçlanmaktadır.

Birleştiren İhtiyaç Kredisi; kredi kartlarına uygulanan aylık faiz oranlarından çok daha uygun şartlar ile 24 aya kadar aylık %1,10 ve 60 aya kadar aylık %1,20 faiz oranlarıyla müşterilerimize sunulmaktadır.

31 Aralık 2018 tarihi itibariyle nakit avans kullanılması veya kredi kartı harcaması nedeniyle kart borcu ödeme güçlüğü yaşayan veya gecikmede olan vatandaşlarımızın üzerindeki anapara ve faiz yükü Birleştiren İhtiyaç Kredisi ile azaltılarak uygun vade seçenekleri ile kredi kartı borçları ödenebilir hale getirilecektir. Birleştiren İhtiyaç Kredisi başvuruları Şubelerimiz aracılığı ile yapılabilecektir." 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.