Vodafone Red'li̇lere bayram ve yaz boyunca ayrıcalıklarla tatil keyfi

Vodafone Red'li̇lere bayram ve yaz boyunca ayrıcalıklarla tatil keyfi

- Vodafone Red aboneleri Çeşme ve Bodrum’da popüler restoranlarda yüzde 15’e varan, seçkin plajlarda da yüzde 50 indirimden yararlanabilecek - Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Aksoy: - "Yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle Vodafone Red abonelerimizin hayatına ayrıcalık katmaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz"

İSTANBUL (AA) - Dijitalleşmeyi bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone Red, Ramazan Bayramı ve yaz boyunca abonelerinin hayatını kolaylaştırmaya devam edecek.

Şirket açıklamasına göre, Vodafone Red aboneleri, Çeşme ve Bodrum’da popüler restoranlarda yüzde 15’e varan, seçkin plaj girişlerinde de yüzde 50 indirimden yararlanabilecek. Bu yıl hizmetlerine yazlık mekanları da ekleyen Vodafone Red Mobil Destek Ekibi ise Bodrum, Marmaris, Kuşadası, Fethiye, Didim ve Çeşme’de akıllı telefonu arızalanan Vodafone Red’lilerin yanında olacak.

Ayrıca Vodafone Red’liler diledikleri otelde Hotels.com’dan yapacakları yüzde 10 indirimli rezervasyonlarıyla yerlerini ayırtabilecek, havaalanına VIP Transfer ile transferlerini gerçekleştirdikten sonra, ücretsiz hızlı geçişle sıra beklemeden geçebilecek.

Müşteriler ulaştıkları yerde de Budget’tan yüzde 50 indirimle araba kiralayarak, tatil keyiflerinin her aşamasında ayrıcalıklardan faydalanabilecekler.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Vodafone Red’in ayrıcalıklarla dolu dünyasının her geçen gün genişlediğine dikkati çekerek, abonelerinin dijitalleşmeye dayalı kullanım alışkanlıkları ve dijitalleşme konusundaki ısrarcı tavırlarıyla kendilerini hem gururlandıran hem de motive eden bir kitle olduğunu belirtti.

Dijitalleşme vizyonu doğrultusunda abonelerine özel ürün ve hizmetler sunmaya devam ettiklerini bildiren Aksoy, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda, her bayram ve yaz olduğu gibi bu bayramda ve yaz mevsiminde de abonelerimizin iletişim ihtiyaçlarını eksiksiz karşılarken, yaz tatilinin keyfini en iyi şekilde çıkarmalarını sağlayacak ayrıcalıklar sunuyoruz. Ramazan Bayramı ve yaz boyunca Red’li abonelerimiz Çeşme ve Bodrum’da popüler restoran ve otellerde yüzde 15’e varan, seçkin plaj girişlerinde de yüzde 50 indirimlerden yararlanabilecek. Ayrıca, bu yıl hizmetlerine yazlık mekanları da ekleyen Vodafone Red Mobil Destek Ekibimiz de Bodrum, Marmaris, Kuşadası, Fethiye, Didim ve Çeşme’de akıllı telefonu arızalanan Vodafone Red’lilerin yanında olacak. Yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle Vodafone Red abonelerimizin hayatına ayrıcalık katmaya ve hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.