Kıdem Tazminatında Sona Gelindi!

Kıdem Tazminatında Sona Gelindi!

Kamuajans.com - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından düzenlenen "Çalışma Hayatı İstişare Toplantısı"nın açılışında bir konuşma yaptı ve kıdem tazminatı konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Kamuajans.com - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kıdem tazminatı konusunda "Önümüzdeki dönem birlikte başarmamız gereken bir konu da kıdem tazminatı. Kıdem tazminatında yine gerek çalışana gerekse işverene beklemediği anda, beklemediği yükleri getiren veya beklenmedik anda 'Ben mağdur oldum kapının önüne konuldum ama haklarımı alamadım' denilen ve her iki tarafın da sıkıntıları olan, sürdürülebilir olmayan bir noktadayız. Mutlaka sürdürülebilir, hakkaniyetli ve geliştirilebilir bir kıdem tazminatı için inşallah bu yıl hep birlikte, birbirimize karşı taraflar olarak değil işveren ve işçi gibi karşı tarafa oturacağız. İşçiye de 'Gel kardeşim, sen de masanın işveren tarafına otur' diyeceğiz ve birbirimizi anlayarak, birlikte hak ve hukuku koruyarak bizim de güçlü hakemliğimizle inşallah bu yıl onu tamamlamış olacağız." şeklinde bir açıklama yaptı.<br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.com</a> - Özel Haber

<br />

<br />

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.