Bayram Gelmeden Kredisi Geldi

Bayram Gelmeden Kredisi Geldi

KamuAjans.Com-Kurban Bayramı ve bayram ertesi döneme denk gelen okula dönüş dolayısıyla müşterilerinin artan nakit ihtiyaçlarına yönelik kredi kampanyaları düzenleyen bankalar, birbirinden farklı vade, faiz oranı ve ödeme seçenekleriyle finansman desteği sunuyor.

İSTANBUL (AA) - Bankalar, yaklaşan Kurban Bayramı başta olmak üzere müşterilerinin bu dönemde yapacağı okula dönüş gibi her türlü ihtiyacı için çeşitli kredi kampanyaları düzenliyor.

Birçok bankanın geleneksel hale getirdiği kampanyalar ile tüketicilere birbirinden farklı vade, faiz oranı ve ödeme seçenekleriyle finansman desteği sunuluyor.

Kurban Bayramı alışverişi, kurbanlık masrafı, 9 günlük bayram tatilinde seyahate çıkmayı planlayanlar için ulaşım ve otel masrafları ile bayram sonrasında başlayan okullar için yapılacak harcamaların, vatandaşların bu dönemdeki nakit ihtiyaçlarını artırması beklenirken, bankalar da düzenledikleri kredi kampanyalarıyla bu ihtiyaçlara çözüm sunuyor.

Bayram kredisi kampanyalarında günde 6 TL taksit ve 3 ay erteleme gibi çeşitli seçenekler ön plana çıkıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.