2020 Yılı Gelir Vergisi 2. Taksit Ödeme Dönemi Duyurusu

2020 Yılı Gelir Vergisi 2. Taksit Ödeme Dönemi Duyurusu

Herkesin merak ve heyecanla beklediği 2019 yılında elde edilen gelir unsurlarına ilişkin Gelir Vergisi 2. Taksit ödeme dönemi 1 Temmuz 2020 tarihinde başladı.

Gelir Vergisi Ödemelerinizi, GİB Mobil uygulamamızdan (IOS ve Android), İnteraktif Vergi Dairesi uygulamamızdan (IOS ve Android), Başkanlığımız resmi internet sayfasında (www.gib.gov.tr) yer alan “Borç Sorgulama ve Ödeme” bölümünden 02:00 - 22:00 saatleri arasında anlaşmalı bankaların banka kartı, banka hesabından havale yöntemi  ve yabancı ülkede faaliyet gösteren bankalara ait kartlar ile anlaşmalı bankaların internet bankacılığı ile anlaşmalı banka şubelerinden ve PTT İşyerlerinden, tüm vergi dairelerinden yapabilirsiniz.

Ayrıca, Hazır Beyan Sistemi ile beyan edilen kira, ücret, menkul sermaye iradı, diğer kazanç ve iratlardan kaynaklı gelir vergisinin Başkanlığımız internet sitesi üzerinden anlaşmalı bankaların banka kartı/kredi kartı, banka hesabından havale yöntemi ve yabancı ülkede faaliyet gösteren bankalara ait kartlar ile ödenmesi mümkündür.

İnternet üzerinden yapılacak ödemelerde herhangi bir mağduriyetin oluşmaması için, tarayıcıya www.gib.gov.tr adresi ya da bankaların resmi internet adresleri yazılarak giriş yapılmasına dikkat edilmesi gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.