100 Bin Kişiyi İstidam Edeceğiz

100 Bin Kişiyi İstidam Edeceğiz

Kamuajans.Com – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bu havalimanı açıldığında burada 100 bin insan istidamı gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, A Haber - ATV ortak canlı yayınında, Üçüncü Havalimanı'nda soruları yanıtladı

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

ÜÇÜNCÜ HAVALİMANI: KOLAY BİR ESER DEĞİL

Heyecan doluyuz coşku doluyuz. Öncelikle bu beş firmamıza çok teşekkür ederim. Kolay bir eser değil. Arazi olarak devasa bir arazi 76.5 milyon metrekarelik alanda böyle bir havalimanı tesis ediliyor.

100 BİN KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda da açılışını yapacağız. Dünya'nın ilkleri arasına girecek. 2023'ten itibaren de dünyada belki de bir numara olacak. 150 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak.

Bu havalimanı açıldığında burada 100 bin insan istidamı gerçekleştirilecek.

"BUNLAR HİÇBİR ZAMAN YATIRIM TARAFTARI OLMAZ"

Dünyada siyasi tarihe baktığımızda özellikle bu komünist rejim heveslileri hiçbir zaman bu tür yatırımlara taraftar olmaz. Sabiha Gökçen'i bizden öncekiler yaptı ama işletemediler. Sabiha Gökçen'i biz işlettik ama sonra ihtiyaçlara cevap veremez oldu. Sabiha Gökçen'e de yeni bir pist daha yapıyoruz. Şuan bu yeni havalimanında 32 bin kişi istihdam ediliyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.