Ziya Selçuk'un Yanındayız

Ziya Selçuk'un Yanındayız

Kamuajans.Com – Bakan değil gören geldi söylemiyle nam yapan ve adının ilk duyulduğu andan itibaren eğitim camiası tarafından heyecanla takip edilen Ziya Selçuk sosyal medya platformunda gündeme taşındı.

 16 yıllık iktidarlık döneminde AKP'nin en çok değişen bakanlıklarından olan Milli Eğitim Bakanlığında sonunda aranan kan bulunmuş söylemleriyle öğretmenlerin gönlünde taht kuran Ziya Selçuk Milli Eğitim Bakanlığı görevine getirilmişti. Bakanlık görevine gelmesiyle radikal kararlar alan ilk olarak öğretmenleri huzursuz eden 147 şikayet hattını kapatmıştı.

Fikirleriyle, duruşuyla, eğitimimize yeni bir soluk getiren, öğretmenlerin gönlünde taht kuran Ziya Selçuk'un uyguladığı politika kısa sürede eğitim camiasına küsmüş öğretmenleri bile tekrar umutlu hale getirdi.

Öğretmenlerin Ziya Selçuk'a Dair Düşünceleri;

Tüm öğretmenler olarak fikirleriyle, duruşuyla, eğitimimize yeni bir soluk getiren, öğretmenlerin gönlünde taht kuran Sn Bakanımızın her daim yanındayız.

Eğitim öğretimin kısa bir sürede düzene girmeyeceğinin farkındayız. Ama size olan güvenimiz tam birlikte başaracağız

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.