Yusuf Tekin'den O Haber İçin Açıklama

Yusuf Tekin'den O Haber İçin Açıklama

KamuAjans.Com-Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin geçtiğimiz gün Trabzon'da gerçekleştirilen konferansta yaptığı açıklamalarda söylediklerinin yanlış anlaşıldığını belirterek konunun yanlış anlaşıldığını açıkladı.

 Geçtiğimiz gün Trabzon'da gerçekleştirilen bir konferansa konuk olan Milli Eğitim Bakanı Müsteşarı Yusuf Tekin konferansta yaptığı açıklamalarda satır aralarında Nabi Avcı ve Ömer Dinç isimlerinin geçmesinin bir gazetede farklı yansıtılarak yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermesinden dolayı açıklamalarda bulundu.

Yaptığı açıklamaların fetö ile alakalı olduğunu belirterek şu açıklamalarda bulundu.

 Zorunlu bir açıklama: Dün Trabzon'da bir konferansta yaptığım analiz esnasında kurduğum bir cümle üzerinden bir gazetede çok sevdiğim iki bakanım Nabi Hocam ve Ö. Dinçer hocanın isimleri speküle edilmiş.

Konunun her iki değerli hocamla da ilgisi yok. Belirtmek istedim... zaten konuşulması gereken de isimler değil, FETÖ.

Konuşmamda geçen bakan ile ilgili çok farklı spekülasyonlar yapılıyor.

Bahse konu konuşmayı yaptığımız eski bakan, uzun bir süredir Ak Parti ile ilişiği olan biri değil; milletvekili de değil. Hatta aktif siyasette de değil. Açıklama gereği hissettim. Herkese mutlu yıllar.



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.