Yusuf Tekin, Adıyaman'da Eğitim Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

Yusuf Tekin, Adıyaman'da Eğitim Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

KamuAjans.Com-MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, Adıyaman'da Eğitim Yöneticileriyle Bir Araya Geldi. Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Yapılan Açıklama:

Adıyaman'da Yusuf TEKİN’in Başkanlığında Toplantı Gerçekleştirildi.

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Yapılan Açıklama:

Şehit Fazıl Gürs İmam Hatip Ortaokulunda Sayın Müsteşarımız Yusuf TEKİN’in başkanlığında Milli Eğitim Müdürümüz Mete Kızılkaya, Müdürlüğümüz Müdür Yardımcıları/Şube Müdürleri, Maarif Müfettişleri Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile İlçede görevli Şube Müdürleri, Merkez ve Merkeze bağlı resmi ve özel okul/kurum müdürleri ile ilçelerde ki resmi ve özel okul/kurum müdürlerinin katılımı ile tanışma ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Sayın Müsteşarımız Dc. Dr.Yusuf TEKİN’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gittikleri illerde eğitimle ilgili sorunları dinlediklerini belirten Tekin, “Beraberimizde sizin birebir problem yaşadığınız veya çözümünü arzuladığınız sorunların çözüm mekanizması olabilecek Genel Müdür arkadaşlarımız ile daire başkanlarımızdan da bazıları yanımızda. Yaptığımız bu tür toplantılarda eğitimle ilgili illerimizin sorunlarını dinliyoruz.

Müsteşarlığa başladığım yıl itibariyle şuan 4 yıl oldu. Her ay en az 3-4 ile giderek istişarelerde bulunmak üzere farklı illerimizde ki okul müdürlerimizle bir araya geliyoruz. Her gittiğimiz yerde ille ilgili yöneticilerimizden birifing alıyoruz. İlin sorunlarını dinliyoruz. Şunu tüm samimiyetimle söylüyorum 4 yıl boyunca beni en çok zenginleştiren beni en çok yapacağımız ve yaptığımız konusunda hırslandıran adım atmamızı sağlayan şey sahada yaptığımız bu tür toplantılar. Sahada yapmış olduğumuz toplantıların her birisinde arkadaşlarımızın bize sorun eleştiri öneri olarak yöneltilenlerin hepsini not alıyoruz. Yapmış olduğumuz her işi düzenlemeyi istişareler sonucu yapıyoruz. Hem tabandan bu sesleri dinlemek hem de istişare yapmak için bu tür toplantıları düzenliyoruz daha doğrusu organize ediyoruz.

Farklı sonuçları olmuş farklı sebepler doğmuş düzeltmemiz gerekiyor diye konuyu tekrar tartışmaya açıyoruz ilgili yazıyı yönetmeliği tekrar düzenliyoruz” dedi. Doç. Dr. Yusuf Tekin, konuşmasının son bölümünü, okul müdürleriyle karşılıklı hasbihâle ayırdı. Bu bölümde, okul müdürlerinin sorularını yanıtlayan Tekin, müdürlerin talep, öneri ve beklentileri ile ilgili konulara değinerek konuşmasını bitirdi.

Sohbet ortamında geçen toplantıda soruları yanıtlayan Müsteşar Tekin, Adıyaman’da bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasını bitirdi. Yapılan toplantıya, Bakanlığımızdan; Müsteşar Doç. Dr. Yusuf Tekin’in yanı sıra Temel Eğitim Genel Müdürü Cem Gençoğlu, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Bilal Tırnakçı, Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, Mesleki Teknik Eğitim Genel Müdürü Osman Nuri Günay, Destek Hizmetleri Genel Müdürü Salih Ayhan, Hayat Boyu Genel Müdürü Ali Rıza Altunel, Strateji Geliştirme Başkanı Veysel Erdel ile daire başkanları katıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.