Yönetici Atamaları İle İlgili Önemli Açıklamalar

Yönetici Atamaları İle İlgili Önemli Açıklamalar

kamuajans.com - Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı M. Yaşar Şahindoğan, yönetici atamaları ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

MEB, yönetici görevlendirmede görev süresi uzatma duyurusunun hayal kırıklığı yarattığını belirten Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı M. Yaşar Şahindoğan, “Söz konusu duyuru daha önce geri çekilmişti ve doğru bir iş yapılmıştı. Yazılı sınava girmeden atanan birilerine bir de görev süresi uzatma kıyağı geçilmesi ahlakı by pass etmektir. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bu açık haksızlığı görmek ve ortadan kaldırmalı, MEB’i işgal eden paralel çetelere teslim olmamalıdır.” dedi.

21 Nisan tarihinde yapılacak yönetici atama sınavına vurgu yapan Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı M. Yaşar Şahindoğan, eğitim çalışanlarının sınav süreciyle ilgili kaygıları olduğunu bildirdi. “Bazı adaylar, ‘Yazılı sınavı kazansak bile mülakatta eleyecekler’ diye düşünerek sınava girmek istemeyebilir” diyen Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı M. Yaşar Şahindoğan, üyelerimizin bu sınava mutlaka girmesi gerektiğini belirtti. Şahindoğan yönetici atama sürecinde hak gaspı yaşanmaması için her türlü gayreti göstereceklerini de ifade etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.