Yeni Görevde Yükselme Yönetmelik Taslağı Paydaşlar İle Paylaşılmalıdır

Yeni Görevde Yükselme Yönetmelik Taslağı Paydaşlar İle Paylaşılmalıdır

Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper ÖĞRETİCİ yönetici atamaları ile ilgili açıklama yaparak yayınlanması beklenen yeni görevde yükselme yönetmeliğin paydaşlarla paylaşılması gerektiğini, ehliyet ve liyakatin yer aldığı yeni bir yönetmelik olması gerektiğini ifade etti.

Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper ÖĞRETİCİ, ''MEB' de ilk defa yönetici görevlendirme süreci başladı. EKYS sonrası sözlü sınavlar için sayın bakan daha önce 'yazılı sınav puanının aynısı verilecek' demiş ve geçen sene mülakatlarda yazılı sınav ile aynı puanlar verilmişti. Bugün başlayan sözlü sınavlarda da verilen sözlerin tutulmasını ve yazılı sınav puanı ile aynı puanların verilmesini bekliyoruz. Hakkıyla yönetici olacak tüm meslektaşlarıma başarılar diliyorum. 

Yakın zamanda yayınlanması beklenilen görevde yükselme yönetmeliği paydaşlar ile paylaşılmalı; ehliyet ve liyakatin yer aldığı, mülakatın tamamen kaldırıldığı bir yönetmelik yayınlanmalıdır.'' dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.