Yeni Eğitim Öğretim Yılımız Hayırlı Olsun

Yeni Eğitim Öğretim Yılımız Hayırlı Olsun

Yeni bir eğitim öğretim yılına giriyoruz. Her öğrencinin, her velinin beklentisi var muhakkak. Türk İslam Alemi’nin ve dünyanın manevi mesuliyetinin üzerimizde olduğunu daha iyi hissettiğimiz bu günlerde, aklı başında, derdi vatan, sevdası devlet olan nesillerin yetişmesinde aileye, öğrenciye öğretmene ve eğitim sistemine düşen görevler en iyi şekilde yapılmalıdır.

Aydınlık ufuklara doğru insanımızı götürecek olan nesile gerekli önem verilmelidir. Neredeyse her sene yeni bir Bakanın geldiği, her gelen Bakanın başka bir yol haritası uygulamaya çalıştığı, yaz boz tahtasına çevrilen Milli Eğitim Bakanlığı, yeni bir solukla, yeni bir vizyonla döneme başlıyor. Bu bağlamda Bakanından en alt kademe görevlisine kadar tüm eğitim camiasına kolaylıklar, başarılar diliyorum.  Rabbim Aziz Türk Milletinin niyetlerini halis eylesin. Bu güzel niyetlerle yapacakları duaları Rabbim kabul eylesin. 

Değişik sektörlerde hizmet verecek olan kişilerin ilk önce okuma yazmayı öğreneceği gerçeğinden yola çıkarak, tüm eğitim parkurunda görev alacak eğitimcilere ve bu parkurda koşacak geleceğimizin teminatı çocuklarımıza kolaylıklar diliyorum. Rabbim zihin açıklığı versin, zor işlerini kolay kılsın. Bu duygu ve düşüncelerle irfanı hür, vicdanı hür, ufku geniş, Vatan ve Millet sevdalısı nesillerin yetiştirilmesi temennisiyle 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerimiz için hayırlı olmasını, başarılarla dolu olarak geçmesini diliyorum. 

Mümtaz Kamil DURAK 

Türk Sağlık Sen Isparta Şube Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.