Yeğitek, Eğitimde Fatih Projesini Tanıttı

Yeğitek, Eğitimde Fatih Projesini Tanıttı

Yeğitek, İstanbul Kitap Fuarı’nda Eğitimde Fatih Projesini tanıttı.Bu yıl 34. kez düzenlenen İstanbul Kitap Fuarı’na yurt içi ve yurt dışından 800’ün üzerinde yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katıldı. Fuar boyunca 50’den fazlası çocuklara yönelik olmak üzere, 300’e yakın kültür etkinliği düzenlendi.

Kültür etkinlikleri ve 9 gün boyunca gerçekleşen binlerce imza günü, yazarlarla okurlarını buluşturdu.

Fuarda Millî Eğitim Bakanlığını, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü temsil etti. Stantta Eğitimde Fatih Projesi ve Eğitim Bilişim Ağı (EBA)’nın tanıtımları yapıldı.

Standımızı İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Haluk Dursun, İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, İlçe Millî Eğitim Müdürleri ve aralarında Yedi Güzel Adam’dan biri olan Nuri Pakdil’in de olduğu birçok yazar ziyaret etti.

Eğitimde Fatih Projesi Uygulama Sınıfında yapılan etkinlikler dikkat çekti

Eğitimde Fatih Projesi Sınıfı ile okullarımızda gerçekleştirilen proje uygulamaları tanıtıldı. Etkileşimli tahta ve tabletlerin sınıf içerisinde nasıl kullanıldığı öğrencilerin de katılımıyla anlatıldı. Eğitimde Fatih Projesi Uygulama Sınıfında yapılan etkinliklerde; anlatım yöntemi yerine daha çok uygulama, gösterip yaptırma ve aktif katılım yöntemleri tercih edildi.

Fatih Projesi Eğitmenleri projelerimizi tanıtan broşürleri fuar içinde diğer salonlardaki ziyaretçilere dağıttı. Öğrencilere yönelik bilgi yarışmaları yapılarak, il bulma, kelime türetme gibi küçük oyunlar oynatıldı.Katılımcılara sertifika ve hediyeler verildi. Ayrıca ziyaretçilere Eğitimde Fatih Projesi ve EBA tanıtım faaliyetleri hakkında hazırlamış olduğumuzanketler uygulandı.

7’den 70’e geniş bir yelpazeyi kapsayan ziyaretçilerimiz projelerimizle ilgili bilgileri dinleme aynı zamanda merak ettikleri tüm sorulara cevap bulma fırsatını yakalamış oldu. Dokuz gün boyunca devam eden İstanbul Kitap Fuarı çok sayıda vatandaş ve öğrencinin standımızı ziyaretiyle sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.