Uzaktan Eğitim Süreci İle İlgili Anketler Konulu Yazı

Uzaktan Eğitim Süreci İle İlgili Anketler Konulu Yazı

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından E-62045208-42-18887871 sayılı Uzaktan Eğitim Süreci İle İlgili Anketler konulu 7 Ocak 2021 tarihli resmi yazı yayınlandı.

Genel Müdür Kemal Varın Numanoğlu imzalı resmi yazıda ''Genel Müdürlüğümüze bağlı okullarda öğrenim gören öğrencilerin, velilerinin, görev yapan yönetci ve öğretmenlerin COVID-19 salgını nedeniyle yapılmakta olan uzaktan eğitime ilişkin görüşlerini değerlendirmek amacıyla anketler geliştirilmiş olup söz konusu anketler Bakanlığımız anket.meb.gov.tr web sayfasında 11 Ocak-12 Şubat 2021 tarihleri arasında yayımlanacaktır.

''Uzaktan Eğitim Süreci Öğrenci Anketi''ni ilinizdeki Genel Müdürlüğümüze bağlı okul/kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin T.C. Kimlik Numaraları; ''Uzaktan Eğitim Süreci Öğretmen-Yönetici Anketi''ni söz konusu okul/kurumlarda görev yapan yönetici ve öğretmenlerin MEBBİS şifreleri; ''Uzaktan Eğitim Süreci Veli Anketi''ni söz konusu okul/kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin velilerinin T.C. Kimlik Numaraları ile anket.meb.gov.tr web sitesi üzerinden giriş yaparak cevaplandırmaları gerekmektedir.

Uzaktan eğitim sürecine dair önemli geri bildirimler alınması beklenen çalışmanın sağlıklı olarak yürütülebilmesi ve istenilen amaca hizmet edebilmesi için tüm yönetici ve öğretmenlerimizin konuya hassasiyetle yaklaşması önem arz etmektedir.

Bu kapsamda anketleri tüm yönetici ve öğretmenlerimizin cevaplandırmaları, ayrıca anketler doldurulmadan önce ilgili yönetici ve öğretmenler tarafından öğrenci ve velilere rehberlik yapılarak konunun önemi açıklanmalı ve tüm öğrencilerimizin ve velilerinin anket sorularını özenle cevaplandırmaları hususunda gereken tedbirler alınmalıdır.

Bilgilerinizi ve konunun Genel Müdürlüğümüze bağlı tüm okul kurumlara duyurulması, yönetici ve öğretmenlere tebliğ edilmesi ve söz konusu anketletin 12 Şubat 2021 tarihine kadar cevaplandırılmasının sağlanması hususunda gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.