Uzaktan Eğitim ile Diploma Fırsatı Kaçmasın

Uzaktan Eğitim ile Diploma Fırsatı Kaçmasın

Kamuajans.Com – Beykoz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Programları, “Lojistik” ve “Dış Ticaret” çalışanlara işlerinin başından ayrılmadan diploma alma şansı sunuyor. İş yaşamınızdaki başarılarınıza bir diploma eklemek için son tarih 21 Mart 2018

Beykoz Üniversitesi’nin uzaktan eğitim programları, “Dış Ticaret” ve “Lojistik” çalışan, ancak öncesinde bu alanlarda eğitim alma fırsatı olmamış kişilerin işlerinin başından ayrılmadan önlisans diploması almasına olanak sağlıyor.

Öğrenci ile öğretmenin fiziksel olarak aynı ortamda olamaması durumunda kullanılan eğitim teknolojisi olan uzaktan eğitimin tüm dünyada yükselen bir trend olduğunu belirten Beykoz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Koordinatörü Öğretim Görevlisi Önder Yeral, “Uzaktan eğitim programlarımız lojistik ve dış ticaret ile çalışanlara işlerinin başından ayrılmadan diploma sahibi olma imkânı tanıyoruz. Bu eğitim teknolojisi ile çalışacağınız yer ve zamana kendiniz karar veriyorsunuz, nerede yaşadığınızın ya da çalıştığınızın bir önemi de yok, okulda sadece sınavlar için bulunmanız gerekli üstelik bu sektörlerde çalışanlara %40 oranında burs sağlıyoruz” dedi. Özellikle Dış Ticaret Uzaktan Eğitim Programının “Gümrük Müşavir Yardımcısı” olmayı hedefleyen sektör çalışanları için önemli bir fırsat sunduğunu belirten Yeral, “Dış ticaret önlisans diplomanız ile Gümrük Müşavir Yardımcısı Sınavı’na girerek B Karnesi almanın ön koşulunu da gerçekleştirebilirsiniz” diyor.

Üniversitenin uzaktan eğitim programlarına kayıt yaptırabilmek için ilk adım 1 Mart – 21 Mart 2018 tarihleri arasında ÖSYM 2018 Temel Yeterlilikler Sınavına (TYT) başvurup, sınavda 150 barajını geçmek. YGS Sınavı bu yıl 23 Haziran 2018 tarihinde yapılacak. TYT sınavında 150 puan barajı geçtikten sonra ikinci adım, tercihinize göre Beykoz Üniversitesi’nin “Lojistik” veya “Dış Ticaret” Programını tercihlerinizde yer vermek.

Hayatınızı değiştirecek, sizi diploma sahibi yapacak “Uzaktan Eğitim” Programı ile ilgili ayrıntılı bilgi için http://ue.beykoz.edu.tr/ sayfasını ziyaret edebilir ve 444 25 69’dan bilgi alabilirsiniz.

Editöre Not: İstanbul Kavacık’ta 2016 yılında kurulan Beykoz Üniversitesi’nin temeli, 2008’de Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nun kurulması ile atıldı. Rektör Prof. Dr. Mehmet Durman’ın yönetimindeki Beykoz Üniversitesi’nde; ‘İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi’, ‘Sanat ve Tasarım Fakültesi’, ‘Sosyal Bilimler Fakültesi’, ‘Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’ olmak üzere dört fakülte, ‘Yabancı Diller Yüksekokulu’, ‘Sivil Havacılık Yüksekokulu’ olmak üzere iki yüksekokul, ‘Meslek Yüksekokulu’, ‘Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’ olmak üzere iki meslek yüksekokulu ve yüksek lisans ve doktora programlarının sunulacağı bir ‘Lisansüstü Programlar Enstitüsü’ yer almaktadır.

CitiPR Derya Dursun


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.