Uluslararası Robot Yarışmasının 11.Kez Gerçekleştirilecek

Uluslararası Robot Yarışmasının 11.Kez Gerçekleştirilecek

KamuAjans.Com-11. Uluslararası MEB Robot Yarışması; 10-12 Mayıs 2017 tarüılerı arasında Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezinde Temalı, Çizgi İzleyen, Hızlı Çizgi İzleyen, Sumo, Mini Sumo, Robotino (Hareketli Robotlar), İnsansız Hava Aracı (Mini Drone), İnsansı Robotlar, Endüstriyel Robotik Kol, Tasarla-Çalıştır, Yumurta Toplama (Caretta Caretta) ve Serbest Proje kategorilerinde gerçekleştirilecektir.

Yarışma; ilgi (a) Makam Onayı ekinde yer alan Uygulama Kılavuzu ve ekleri doğrultusunda yapılacağı ilgi (b) yazı ile İl Millî Eğitim Müdürlüklerine bildirilmiştir.

Yarışmanın Uygulama Kılavuzunun Başvuru ve Genel Kurallar başlığı altında yer alan 13. Maddesi aşağıda belirtildiği şekilde değiştirilmiştir.

"Madde 13. Lise ve üniversite öğrencilerinden oluşan ekipler yarışmaya kendi okul/kurumları adına katılacaklardır. Ekipteki tüm üyeler aynı okul/kurumdan olmak zorundadır. Ancak Bir öğrenci aynı yarışma kategorisinde en fazla 3 robot ile yarışmaya katılabilecektir.

Ortaöğretimde öğrenim gören öğrenciler arasından seçilen bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerinin geliştirilerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla kurulan bilim ve sanat merkezlerinde eğitim almaları sağlanan yarışmacı öğrenciler ise; öğrenim gördükleri lise veya Bilim Sanat Merkezi adına yarışacak olup kayıt başvurusu sırasında iki okul/kurumun karşılıklı mutabakatı ile birinin diğeri adına feragat ettiğine ilişkin yazılı belge/tutanak sisteme yarışmacı kurum tarafından yüklenecektir.

Söz konusu belgenin sisteme yüklenmemesi halinde yarışmacı ekibin kayıt başvuruları kabul edilmeyecek olup bu ekipler yarışma ile ilgili her hangi bir hak talebinde bulunamayacak ve yarışmada okul/kurum adına elde edilecek kazanımlar yarışan okul/kuruma verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.