Türkiye'nin Geleceği Aydınlık

Türkiye'nin Geleceği Aydınlık

Kamuajans.com - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İnegöl ilçesinde, 26 binadan oluşan Hacı Sevim Yıldız Meslekî Eğitim Kampüsü´nün açılışında, hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan kampüsün hayırlı olmasını diledi.

Kamuajans.com - Hayır sahiplerine ve katkıda bulunanlara teşekkür eden Bakan Yılmaz, "Allah, onların yüzlerini ak eylesin. Bu vesileyle 2016-2017 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum." diye konuştu.

Hayır yapmanın zor olduğunu vurgulayan Bakan Yılmaz, "Bilin ki hayır yapmak ne kadar zorsa ecri de o kadar büyüktür. Bizde genel kural var; ´Marifet iltifata tabidir.´ Muhakkak ki iyi iş yapana teşekkür etmeliyiz. Mehmet Bey´e teşekkür ediyoruz ama bir sözümüz daha var; ´İyilik yap, denize at, balık bilmezse Halik bilir´. Dolayısıyla Allah´ın bildiğini Cenab-ı Allah, mutlaka kullarına da bildirir. Mehmet Bey, Allah senin gibilerinin eksikliğini göstermesin. İl müdürümüze sordum ´Bursa´nın avantajı nedir?´ diye. ´Aydın, çalışkan insanlar, yüzleri gülüyor, yardımseverler, Mehmet Bey gibi olanlar çok´ dedi. Bir şey daha söyledi; buradaki meslek okullarının oranı yüzde 61. Türkiye´de bu oran, yüzde 44. Anladım ki Bursa´nın geleceği aydınlık. Türkiye´nin geleceği aydınlık. Bundan hiçbir şüphem yok. Çünkü bu kahraman milletin bir kahraman lideri var. İnşallah birlik ve beraberlik içinde 21. yüzyıla Türkiye´yi hep birlikte taşıyacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.