Türkiye'de Eğitim Var Ama Öğretimde Sıkıntı Var

Türkiye'de Eğitim Var Ama Öğretimde Sıkıntı Var

KamuAjans.Com-Erdoğan: Türkiye'de eğitim var ama öğretimde sıkıntı var. Şimdi bu külliye hem eğitim verecek hem öğretim verecek.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Türkiye'de eğitim var ama öğretimde sıkıntı var. Şimdi bu külliye hem eğitim verecek hem öğretim verecek.

Akan su yosun tutmaz. Bizde durmadan yolumuza devam ediyoruz. Türkiye tüm sabotajlara rağmen 2023 hedeflerimize yürüyor. Maruz kaldığımız bunca ihanete rağmen vakarımızı, cesaretimizi ve kararlığımızı kaybetmedik.

Bir kaç yüz mülteci kapılarına katıldığı diye neler yaptıklarını görüyoruz. Türkiye'de şuanda 3 milyon mülteci var, Biz feryat etmedik. Biz yaradılanı yaradandan ötürü sevdik. Biz o insanları bombalara teslim edemezdik. Ama Batı'nın böyle bir derdi yok.

Suriye'de 600 bin insan terör örgütü ve devlet terörünün kurbanı oldu. Sesleri çıkmadı şimdi Dabık'taki PKK-PYD'ki teröristleri savunuyorlar. DAEŞ'li PYD'li PKK'lı hepsi aynı.

İDAM TARTIŞMALARI

"Parlamentoda idam konusu gündeme gelip Genel Kurul'dan geçtiği anda Cumhurbaşkanı olarak ben buna onayımı veririm. Bunu açıkladım. Bazı Batılılar 'Siz bunu niçin dillendiriyorsunuz' diyor, ya ne olacaktı? Sizden mi izin alacağız? Bugüne kadar on binlerce şehidimin kanı yerde mi kalacak? Bugün dünyanın büyük bir kesiminde hala idam uygulaması var. Dolayısıyla biz, o şehidimizin kanını yerde bırakamayız."

"TARİH DERSİ VERİYORUM.. ANLAYIN!"

Suriye'den Irak'ın kadim şehirlerini enkaza çevirdiler. Misakı Milli dedim diye rahatsız oldular. Niye rahatsız oluyorlar? Tarih dersi veriyorum, anlayın...

"EL BAB'A İNECEĞİZ"

Uluslararası hukuk çerçevesinde sahada ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Güney sınırımız boyunca bir terör bölgesi oluşmasına asla izin vermeyeceğiz. Cerablus operasyonu bu konudaki kararlılığımızın bir ifadesidir. Dabık aynı şekilde. Şimdi diyorlar ki, El Bab'a inmeyin, mecburuz ineceğiz. Terörden arındırılmış bir bölge oluşturmak zorundayız. Irak'ta da kendi ülkemizin güvenliği için sahada etkin olmaya çalışıyoruz. Bunun yanında bin yıllık kardeşliğimiz gereği orada insanların geleceğinin karartılmasına izin vermeyeceğiz. Musul, Kerkük, Haseki'deki kardeşlerimizin güvenliğini de kendimizinkinden farklı görmüyoruz. Biz sadece kendimiz ve bölgemizdeki kardeşlerimiz için barış ve huzurdan başka bir şey istemiyoruz.

TRİBÜNDEN İZLEMEYECEĞİZ

Ülkemizin güvenliğini ilgilendiren konuları tribünden izlemeyeceğiz. Terör koridoruna izin vermeyeceğiz. El Bab'a inmeyin diyorlar. Koalisyon razı olursa Rakka'da da gerekeni yapacağız. Terör örgütlerini yanımıza almayacağız. Dün ABD Savunma Bakanı buradaydı. Irak'ın mezhep savaşına sürüklenmesine kayıtsız kalmayacağız. Topraklarımızın güvenliği için sahada etkin olmaya çalışıyoruz. İştahı kabaranların heveslerini kursaklarında bırakacak güce sahibiz. Kardeşlerimizin güvenliğini kendimizinkinden farklı görmüyoruz.



Anadolu Ajansı 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.