Tüm Normlarla Alan Değişikliği Olmalı

Tüm Normlarla Alan Değişikliği Olmalı

KamuAjans.Com-Tüm Normlarla Alan Değişikliği yapılmasını talep eden öğretmenler Milli Eğitim Bakanlığı'nın talepleri doğrultusunda klavuzun yayınlanmasını bekliyor.Daha öncede gündeme getirdiğimiz norm fazlası öğretmenlerin sayısı azımsanmayacak derecede fazla olduğu biliniyor.Son verilere göre 50 bin civarında norm fazlası bekleyen öğretmenin olduğu bilinen bir gerçek.

 Norm fazlası öğretmenlerin uzun süredir beklediği alan değişikliği için Milli Eğitim Bakanlığının kılavuz yayınlamasını bekleyen öğretmenler yıllardır süren sorunun artık çözüm zamanın geldiğini belirtiyor.

50 bin norm fazlası öğretmenin eğitimini aldığı bölümün dışında öğretmenlik görevini yerine getirdiğini açıklayan norm fazlası öğretmenleri yapılacak alan değişikliği ile eğitimin ve öğretmenin performansının artacağını düşünüyor.

İşte norm fazlası alan değişikliği bekleyen öğretmenlerin talepleri;

Meslektaşlarımızın bir kısmı kendini geliştirmek milletimize daha faydalı olmak adına 2.üniversiteyi bitirmiş "TümNormlarla AlanDeğişikliği"

bazı meslektaşlarımızın bölümü birden fazla alana kaynaklık etmektedir. "TümNormlarla AlanDeğişikliği" istiyoruz

50.000norm fazlası öğretmen olduğu açıklandı.Bu sayı milli kaynaklarn verimli şekilde kullanılmasını engeller "TümNormlarla AlanDeğişikliği"


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.