TÜBİTAK'ta Fizik ve Biyoloji Alanlarında İki Tane Türkiye 3.'lüğü Keşan'dan

TÜBİTAK'ta Fizik ve Biyoloji Alanlarında İki Tane Türkiye 3.'lüğü Keşan'dan

Kamuajans.com - Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı’nca 16-20 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya´nın Kepez Mimar Sinan Kongre ve Sergi Merkezinde 49´uncusu düzenlendi.

Kamuajans.com - Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması´nda değerlendirmelerin ardından Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi danışman öğretmenleri Sayın Hasan Avcu rehberliğinde öğrencilerimiz Mustafa Kerem Dikici ve Ertan Erkut Nal  “Bilinmeyen Maksimum Etkili Kurbağa Gübresi” projesi ile Biyoloji alanında, öğrencilerimiz Sude Yazıcı ve Mehmet Kaan Onaran “Sahte Balın Elektromanyetik Ortamda Arılar” projesi ile Tespit Edilmesi projesi ile Fizik alanında Türkiye 3’ncülüğü elde ettiler.

Bu büyük başarıda emeği geçen basta proje danışmanı Hasan AVCU'ya ve öğrencimize olmak üzere tüm paydaşları tebrik ediyoruz. Her türlü maddi ve manevi desteği sağlayan İlçe milli eğitim müdürümüz Sn İlhan SAZ, okul müdürü Şit BULBURU'ya emeklerinden ve desteklerinden dolayı sukranlarimizi sunarız. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.