Teşvik Ödemeleri Yapılıyor

Teşvik Ödemeleri Yapılıyor

KamuAjans.Com-Bilindiği üzere, ülkemizde geçici koruma altında bulunan Suriye vatandaşlarının eğitim ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla ilgi (â) Genelge doğrultusunda Valiliklerce oluşturulan geçici eğitim merkezlerindeki eğitim-öğretim Faaliyetlerine gönüllü olarak destek veren eğiticilere ilgi (b) Protokol doğrultusunda teşvik ödemeleri yapılmaktadır.

Gönüllü eğiticilere yapılan hatalı ödemelerin ilgi (b) Protokol doğrultusunda açılan ödeme hesabına tekrar aktarılabilmesi için her ay düzenlenen ve PTT’ye gönderilen ödeme emrinde son ödeme tarihi olarak iki aylık bir süre belirlenmektedir. İki aylık süre içerisinde hesabındaki parayı kullanmayan hak sahiplerinin ödemeleri, genel ödeme hesabına iade edilmektedir.

Hesaplarındaki paranın süresi içinde kullanılmasından gönüllü eğiticiler sorumlu olacak, genel ödeme hesabına iade edilen ödemeler için eğiticiler hak talebinde bulunamayacak ve bu konuda Bakanlığımıza herhangi bir talep gönderilmeyecektir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.