TEOG'da Görevli Öğretmenler Belli Oldu

TEOG'da Görevli Öğretmenler Belli Oldu

KamuAjans.Com- Bu Hafta 23-24 kasım Çarşamba ve persşembe günlerinde iki otorumda yapılacak olan TEOG sınavında görevli olan idareci ve öğretmenler belli oldu.

MEBBİS'e girerek sınav işlemleri modülünden sınav göreviniz olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

TEOG sınavında görev alan öğretmenlere Sınav başına 5 saaat ek ders ücreti ödenecek. Dersi olmayan öğretmen ve idareciler sınavdan sonra görevli <br />

izinli olacaklar. Dersi olan idarecielr ise sınav bitiimnde okullarındaki görevlerine devam edecekler.<br />

<br />

TEOG’da sınav görevi olan öğretmenler görev alacakları gün için 5 ek ders alacak. 2 gün sınav görevi olan öğretmen ve idareciler toplamda 10 ek ders alacaklar. TEOG günleri dersler işlenemeyecek fakat öğretmenler o günün ek derslerini de ders işlenmiş gibi alabilecek. TEOG’da sınav görevi bulunmayan öğretmenlerin ise sınav günü okula gitmeleri ve imza atmaları zorunlu. Aynı zamanda kendisine TEOG sınav görevi bulunmuş öğretmenler sınav görevlerini iptal edemeyecekler.<br />

<br />

TEOG sınav görevleri belli olmaya başladı. Birçok il ve ilçede öğretmenlere sınav görevleri tebliğ edilmeye başlandı. Sizde MEBBİS Sınav Modülüne bakarak sınav görevinizin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

<strong><a href="https://mebbis.meb.gov.tr/">Sınav Görevinizin Olup Olmadığını Öğrenmek İçin TIKLAYINIZ</a></strong> 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.