Tekli Eğitime İlk Olarak Bu İlde Geçilecek

Tekli Eğitime İlk Olarak Bu İlde Geçilecek

Aydın'da düzenlenen referandum mitinginde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, Değişim demek, kalkınma demektir. Artık darbelere son demek için güçlü hükümetlere ihtiyaç var" dedi.Başbakan Yıldırım tekli eğitim ilk olarak Aydın'da hayata geçirileceğini açıkladı.

Başbakan Binali Yıldırım İzmir'deki programlarının ardından karayoluyla Aydın'a geçti. Başbakan Yıldırım'ı Aydın'daki otoyol gişelerinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve diğer ilgililer karşıladı. Yıldırım, daha sonra valiliğe geçti. Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaret yaklaşık yarım saat sürdü. Başbakan Yıldırım, valilik çıkışında kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşları selamladı ve miting alanına geçti.Başbakan Binali Yıldırım, Aydın İstasyon Meydanı'ndaki mitingde halka sesleniyor.

Menderes'i hatırlatan ve "16 "Nisan'da, 27 Mayıs parantezini hepten kapatıyoruz" diyen Başbakan Yıldırım'ın konuşmasınnı satır başları şöyle: 14 yıldır Ak Parti hükümetlerini tehdit aldı. defelarca kumpas kurmaya çalıştılar. Sandılar ki diğerleri gibi şapkayı alıp gidecekler. Ama milletin adamı Cumhurbaşkanımız Erdoğan bunların tüm çabalarını boşa çıkardı. Artık çeteler değil, vesayet odakları değil, milletin sözü geçecek. Artık patron millet. Bu sistemin adı garantili cumhurbaşkanlığı sistemidir.

CHP'YE NE DEMELİ?

Türkiye'nin gelişmesini istemeyen ne kadar çevre varsa bu değişikliğe karşı. Haydi bunlar tamam ama CHP'ye ne demeli? Kılıçdaroğlu, senin 'hayır' dediğin darbe anayasasını değiştiriyoruz, sana yakışan 'evet' demektir. Bunlar değişimden korkar. Artık darbelere istikrarsızlığa son vermek için güçlü hükümetlere ihtiyaç var.

TEKLİ EĞİTİMİ İLK AYDIN'DA BAŞLATIYORUZ

Aydın'da bir ilki başlatıyoruz! Önümzdeki yıldan itibaren tekli eğitime geçiyoruz. Bunun ilk uygulaması Aydın'da olacak. Öğrecilerimiz okula sabah gidip akşam eve gelecek.  

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.