Şube Müdürü Atamaları Yeniden Yapılırsa Oluşacak İstatistikler

Şube Müdürü Atamaları Yeniden Yapılırsa Oluşacak İstatistikler

KamuAjans.Com-Bilindiği üzere 1709 şube müdür ataması mülakat puanına göre yapılmış ve atamalara dava açılmıştı. Mesleki ve Teknik Eğitim, öğretim ve Bilim Kamu Çalışanları Sendikası tarafından Danıştay'da açılan dava sonrası 1709 MEB Şube Müdürü Atamasına İlişkin Yürütmeyi Durdurma Kararı verilmişti.

Bilindiği üzere 1709 şube müdür ataması mülakat puanına göre yapılmış ve atamalara dava açılmıştı. Mesleki ve Teknik Eğitim, öğretim ve Bilim Kamu Çalışanları Sendikası tarafından Danıştay'da açılan dava sonrası 1709 MEB Şube Müdürü Atamasına İlişkin Yürütmeyi Durdurma Kararı verilmişti. Bu kadar sonrasında MEB Şube Müdürü atamaları yeniden yapılacak olursa nasıl bir tablo ortaya çıkacak? Atamalar yazılı+sözlü sınav ortalamasına göre yapılırsa nasıl bir istatistik ortaya çıkacak? 

Ortalamaya Göre Oluşacak İstatistikler ;

• Ortalamaya göre yapılacak atamada oluşacak en yüksek puan 95.533335 olacak(mülakata göre 98,800'dü)

• Yapılacak atamada ortalama puanı 90 ve üstünde olanların sayısı “35”(sadece mülakata göre yapılan atamalarda 411 di)

• Ortalama puana göre de 1709. Kişinin puanı da 76,4 olacak.

• Ortalama puanı 85 ve üstünde olacak adayların sayısı “276”

• 367 kişi, yazılısı 75 ve altında olmasına rağmen aldığı yüksek mülakat puanları sayesinde 85 ve üstünde sahip olduğu ortalamalar sayesinde atanabilecekler.

• 23 adayın yazılı puanı 75 puanın altında olmasına rağmen 95 ve üstündeki mülakat puanları ile 85 ve üstünde ortalama puana sahip olacaklar.

• Yazılısı 70 puan olan adaylardan 41 tanesi aldıkları yüksek mülakat puanları sayesinde ortalama puanları 80 ve üstünde olacak ve atama şansına sahip olacaklar.

• Yazılıdan 70 puan alanlardan 99 tanesi 78 ve üstünde ortalama ile atama şanslarını devam ettirecekler.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.