Sıra Diplomaya Yönelik Alan Değişikliğinde

Sıra Diplomaya Yönelik Alan Değişikliğinde

Kamuajans.com - Bilindiği gibi Diplomaya yönelik alan değişikliği bekleyen öğretmenler 3 yıldır hiç bir açıklama dahi yapılmadan bekletilmektedir. 3 yıldır Diplomaya yönelik alan değişikliği bekleyen öğretmenler Bakanlık ve yetkililerden olumlu ya da olumsuz hiç bir haber ya da açıklama duymamıştır.

Kamuajans.com - Diplomaya yönelik alan değişikliği bekleyen öğretmenleri daha fazla bekletmeyin en azından olumlu ya da olumsuz bir açıklama yapın. Bu öğretmenler derslerine odaklanamamaktadır. Öğrenciler bu durumdan öğretmenlerden daha olumsuz etkilenmektedir. Bakanlık Diplomaya yönelik alan değişikliği yapmaktan neden bu kadar çekiniyor anlamış değiliz.

Diplomaya yönelik alan değişikliği yapılırsa ne olur ? Diplomaya yönelik alan değişikliği yapılırsa 2012 yan alan değişikliği yapmak zorunda bırakılan öğretmen kendi alanına dönüş yapabilir. Her öğretmen uzmanlık alanında çalışma imkanı bulur hiç bir branş gaspedilmemiş olur. Atama bekleyen branş öğretmenleri siz değilmiydiniz herkes alanına dönsün herkes alanında çalışsın işte bunun tek yolu yönetmeliğe bağlı yani diplomaya yönelik alan değişikliğidir.

Milli eğitim bakanlığı 90 lı yıllarda Fizik öğretmenlerinin , Kimya öğretmenlerinin ve Biyoloji öğretmenlerinin sınıf öğretmenliğine atanmasını ve onların alan değişikliği yaparsa  atama bekleyen Fizik öğretmenlerinin , Kimya öğretmenlerinin ve Biyoloji öğretmenlerinin mağdur olacağını söylüyor 20 yıldır alan değişikliği yapılıyor kalmadı ki alan değişikliği bekleyen bu branşlardan arkadaş.

Milli Eğitim Bakanlığına sesleniyoruz 3 yıldır diplomaya yönelik alan değişikliği bekleyen öğretmenler anlamsız bir şekilde bekletilmektedir. Milli Eğitim Bakanlığında bütün atama yer değiştirmeler bitti Yeter artık bu öğretmenlere de sıra gelsin en kısa zaman da Diplomaya yönelik alan değişikliği son bir defa da olsa yapılmalıdır.  

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.