Sedat Değer'den Öğretmenlere Müjde MEB'e Teşekkür

Sedat Değer'den Öğretmenlere Müjde MEB'e Teşekkür

Kamuajans.com - Lider Eğitimci Yazarlar Derneği Genel Başkanı Sedat Değer'in 11 Ağustos'ta gündeme getirdiği makalesi yüz binlerce kez okunmuştu. DEĞER, konuyla ilgili flaş gelişmeyi sitemiz kamugundemi.com aracılığıyla öğretmenlere duyurdu.

Kamuajans.com - "Kitap Poşetlemek Öğretmenin İşi Değil Milli Eğitim Müdürlüklerine Onbinlerce Lira Gelir" başlığıyla gündeme getirdiği makalesiyle yüz binlerce kez okunan ve oldukça takdir edilen Sedat DEĞER, konuyla ilgili flaş gelişmeyi sitemiz kamugundemi.com'a özel açıkladı.

DEĞER açıklamasında, MEB yetkililerinin bugün kendisini telefonla aradığını ve makalelerini yakından takip ettiklerini belirterek öğretmenlerin kitap poşetlemesi yazısı ile ilgili Destek Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Salih AYHAN'ın yakından ilgilendiğini ve gerekli talimatları derhal tüm il milli eğitim müdürlüklerine ilettiklerini açıkladı. DEĞER açıklamasının devamında Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Salih AYHAN'a, öğretmenleri bu angaryadan kurtardıkları ve verdikleri önem için teşekkür etti.

Sayın Genel Müdüre biz de teşekkür ediyoruz ve ekliyoruz: Sedat DEĞER eğitime dair yüzlerce sorunla ilgili çözüm önerilerini dile getirir ve bunu tamamen ücretsiz yapar. Makaleleri kimi zaman birilerini rahatsız etse de eğitim camiası tarafından olumlu karşılanır. Sedat DEĞER'in makalelerinin sitemiz kamugundemi.com üzerinden takip ediliyor olması da bizleri sevindiren diğer bir olaydır. 

Bu öngörümüzle ilgili 22 Haziran 2017 tarihinde yayına aldığımız haberimiz MEB'de İş Yapacak Değer, Sedat Değer başlığımızın ne kadar doğru olduğu da onaylanmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.