Sedat Değer Bir Dava Daha Kazandığını Duyurdu

Sedat Değer Bir Dava Daha Kazandığını Duyurdu

Kamuajans.com - Engin bilgisiyle eğitim camiasında büyük beğeni toplayan yazarlardan biri olan Eğitimci - Yazar Sedat Değer, kişisel Facebook hesabından bir daha kazandığını duyurdu.

Kamuajans.com - Kendisini kazandığı davadan dolayı tebrik ederiz... Eğitimci - Yazar Sedat Değer'in kazandığı davaya ilişin paylaşımı ve dava detayı şöyle: 

Yine Yeniden Bir Davamı Daha Kazandım

Çok şükür kazandığım davalarımın arasına bir yenisini daha ekledim.Bursa da açılmış davamı da kazandım.

Bir sendikanın genel başkan yardımcısı iken açılmış dava da sendikacılığımdan dolayı açılmış bir dava olmasına rağmen sözde sendika olan bu sendika avukat dahi vermemiş kendi başıma hukuki mücadelemi yapmıştım ki çok şükür an itibari ile kazandım.

Bu vesile ile de bu davama daha sonra yüreği dahil müdahil olan ve her konuda hep yanımda olan çok değerli ve bir abi gibi olan Avukat S Ömer Şimşek beye çok teşekkür ederim.Böyle avukatların varlığı ülkemiz için çok büyük bir değerdir.Bir gün hukuku bitirip staj yapacak olursam yanında yapmak istediğim yegane insan....

Sedat DEGER

Eğitimci Yazar 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.