SDÜ Hukuk Fakültesi, Uzmanlık Sınavında 149 Fakülte İçinde 4. Oldu

SDÜ Hukuk Fakültesi, Uzmanlık Sınavında 149 Fakülte İçinde 4. Oldu

Kamuajans.Com – Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından hazırlanan 2018 Tercih Kılavuzunda adayların lisans programlarından mezun olanların merkezi uzmanlık sınavlarında gösterdikleri başarıyı görüp değerlendirmesi ve sadece girdi değil, çıktı kalitesini de sınaması için bazı sınavlara ait veriler açıklandı.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından hazırlanan 2018 Tercih Kılavuzunda adayların lisans programlarından mezun olanların merkezi uzmanlık sınavlarında gösterdikleri başarıyı görüp değerlendirmesi ve sadece girdi değil, çıktı kalitesini de sınaması için bazı sınavlara ait veriler açıklandı.

Bu kapsamda Hukuk Fakültesi mezunlarının Adalet Bakanlığı Adli Yargı Sınavı'nda gösterdiği başarı üzerinden yapılan değerlendirmede, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Hukuk Fakültesi 149 kayıtlı fakülte arasından dördüncü oldu.

Sonuçların açıklanmasının ardından SDÜ'nün resmi web sitesi üzerinden yapılan açıklamada, "Mezunlarımızı tebrik eder, hayatlarında başarılar dileriz" ifadeleri yer aldı.

Anadolu Ajansı 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.