Satranç (Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulu) Öğretim Programları

Satranç (Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulu) Öğretim Programları

Kamuajans.com –İlgi (a) Çizelge’de yer alan ve güncellenen derslerin öğretim programları kurul kararlarıyla birlikte Bakanlığımız web sayfasında yayınlanmış olup 2018-2019 eğitim öğretim yılından itibaren tüm sınıf seviyelerinde uygulanmaktadır.

Bununla birlikte okul öncesi eğitimde, ilkokullarda serbest etkinlikler saatinde, ilgi (c) Genelge kapsamında ders dışı eğitim çalışmalarında ve öğrencilerimizin talepleri de dikkate alınarak okul müdürlüklerimizce belirlenebilecek zamanlarda uygulanmak üzere hazırlanan Satranç (Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulu) Öğretim Programı ilgi (b) Kurul Kararı'yla kabul edilmiş ve http://mufredat.meb.gov.tr/ İnternet adresinde yayınlanmıştır.

Bu bağlamda, öğrencilerimizin yaratıcı, eleştirel ve çok yönlü düşünebilmelerine; araştırma, problem çözme, yaratıcı çözümler üretme becerisini geliştirmelerine katkı sağlayacağı düşünülen Satranç Öğretim Programlarının uygulanmasına yönelik bilgilendirmenin okul müdürlüklerimize yapılarak öğretmen, öğrenci ve velilerimize duyurulması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.